Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj kako vjetar puše.. jel sjever dobar, jugo - Mahnit do bola..
Kažu Saatler i Šmit da uradiš dva skleka dok oni nisu došli
A Murphy ce poslije njih
“SDP nije imao dovoljno snage da se odupre foteljama, upao je u zamku, i za to će vjerovatno snositi posljedice na slijedećim izborima. Iznevjerili su svoje glasače, iznevjerili su svoje partnere, i to sve za dvije ministarske fotelje sa kojima neće moći napraviti ništa u Vladi” – kazao je Hujdur(šef NIP-a HNK)
Pa tvoj šef NIP-a u HNK priča drukčije. "Kako komentarišete SDP-ov potez da idu u vlast sa SDA i HDZ i tako ostave NIP po strani kao koalicionog partnera Trojke ? – Nisu iznevjerili samo NiP, iznevjerili su sve ostale učesnike u pregovorima, i što je najružnije iznevjerili su svoje glasače. Bili su jako uvjerljivi na sastancima kada su tvrdili da SDA nije opcija i da sa njima ne bi ušli nikada u vlast.
Pa ne kažeđ da je i SDP na dan rušenja Starog mosta ušao u koaliciju sa HDZ-om. Ako to spominješ za SDA pošteno je reći i za SDP koja sepred izbore klela da neće sa HDZ-om.
Štetočina!
pričaš samo kako ti odgovara a ne kako je realno stanje.dlbar demagog i nista vise.svi su te dobro upoznali.
Sta radis u BIH zar nisi na neom turistickom putovanje zasto gubis vrijeme idi putuj o nasem trosku jer nikad vise ti se nece ukazati prilika da budes na nekoj funkciji
Debilu prvo ti nesmijes ni na koga da se ljutis jer ovisis o svima o SDPu HDZu SNSDu i kad kkd zele mogu da te sklone jer si nebitan a nemas ni neki izborni kapacitet pa si lako zamjenjiv a tu gdje jesi si zato sto si spreman sve izdati za fotelju a zavrsio srednju skolu i to je pitanje.
Velikim se Bogom kunem ko zaposli nekog svog leti odma i posla Ramu Isaka sa sinovima u helikopter.
Zakuni se velikim Bogom
ovo je naš Omer Paša Latas, sve će nas uništiti.
OKRENI SE MALO I POGLEDAJ DA TI SDA POTURA KADROVE GDJE STIGNE, DIJELOM PREKO NIP I SDP A DIJELOM PREKO SNSD... ŠTETA, DOBRO SI BIO KRENUO...
Jao ja mu izjava hahaha
Naravno da ti je draže, jer ako SDA i HDZ opet koaliraju ode stolica za koju si državu prodao, odoše putovanja, sekretarice, avioni, duple dnevnice, službena auta i svašta nešto
ovo je sda uradila da bi eventualno dobrim odnosima pridobila sdp da se otvori prostor i za koaliciju na nivou FBiH
Principi, ništa jel 😂