Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba svaki dan ponavljati kako je Srbija izvršila agresiju na susjedne zemlje
a SDA izdala reviziju presude
Slobodagovora Ziv bio, ti prvo savladaj maternji jezik, pa onda malo eto nesto prozbori o diplomatiji....
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
dobar govor!
Cvaja radi čuda na tastaturi.
A je li rekapitulere sta za smitha..garant nije jer ocekuje da ce i dalje progurat trojku
Pa nisi bas medju prijateljima Gaze da vuces paralele..moras gledati sta je najbolje za BiH,nemoj nas vezati za druge
Evo Konakovic OBJAVLJUJE na svom fb.profilu, kako ce POKRENUTI istragu zbog ceka je na konkursu za vozaca u Zavodu za zdravstvo KS primljen Nermin Kapo član NiP-a, a ne Adnan dijete SEHIDA... KOME ovaj cOVJEK misli da moze VISE prodavati svoja S.. i damu pod bubrege. p.s. Rezultat njegove BORBE za SEHIDE je da je Nermin Kapo stavljen na Izbornu listu za općinu Centar pod brojem 6! Ogoljen je NiP- Nepravda i Podvala do TEMELJA...
ŠUTIS u Konjicu dok Milorad vrijeđa u Srebrenicuu,al štitiš Sverinu iz HR od Srbije. Lete Helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH, opet ŠUTNJA, jos nam je policija Srbije trebala marširati državom, BJEGNUNCA Galića NE pominješ. Nakon sastanka u Bakincima i ŠUTNJE u Konjicu velikim B se KUN. EM. O da si OGOLJENA Floskula i Podvala doTemelja!
Miran zeleni
Dobar govor, samo je jos trebao spomenuti medjunarodno pravo i postivanje drzavne teritorije, jer napad na Liban, kao neovisnu drzavu je nista drugo, vec agresija.
Ko god zavrsi elektro skolu odlicno govori engleski,nije ironija ozbiljno
Zamislite kakva nam je bila vanjska politika prije trojke... uz to SDFA prodala tužbu protiv Srbije. I to je ono što znamo, zamislite šta su sve prodali za koje ćemo tek da saznamo.
Za pocinjene zlocine na teritoriji BiH ,tokom rata, Konakovicu ti izgleda da pojma nemas ili si obicni lazov.Raspitaj se malo ko su bile zrtve u Hrasnici i Sokolovic Koloniji .
Ko ? Ko je pisao taj izjestaj ? Koji general je srpski protjerao pravoslavce iz Sarajeva ? A pravoslavaca u ARBiH bilo tona i jedinice se zvale sa "pravoslavna" u nazivu....poklopi se
A koje to zrtve, pogotovu u Sokolovicima???? Hajd ba ne lazi sebe jer druge ne mozes slagati!!!
Bravo Dino
Nametnuti Ministar .
bravo konakovicu. gradimo drzavu i suzivot. srbi su ocarani tvojim istupom.
Srbi niisu genocidan narod. Susedi treba da se zapitaju ko je koga isterao sa svojih ognjišta, pa na osnovu toga da sude o genocidu.
Ko je Konakovica slusao ni Dubai mu nece viti dalek..
Halo, Konjakovichu? Pa je li BiH imala ham-ass i hezbellaj koji također napadaju suverenu državu i onda im bude vraćeno? Realno, BiH je u ovom kontekstu kao Israel a ne ni Liban ni "gaza", ali bahlinhluk vama to ne da da vidite.
Gospodine Konakovicu, kada narod ustane da brani svoja vekovna ognjista onda on nije ni agresor ni okupator. Nisam razumeo da li vi pravdate Izrael ili ste ipak na strani zlocinaca samo zato sto su zrtve Srbi. BiH je bila zemlja tri konstitutivna naroda, a onda je formirano staro saveznistvo iz drugog svetskog rata. Srbi nisu zeleli da cekaju nove Prebilovce.
Samo Prijedor rusi vas mit o "odbrani vekovnih ognjista"