Komentari (393)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad tuzit dok ne iznese dokaze, ako iznese dokaze onda tuzit te sto su ukrali!!!!?
sta je SDA botovoa... ovo izgleda naredba neka...e ovo su pravi dusmani BiH ovi pomenuti i fino novinari reisu pa muderisu pa zahiragicu pa salki i da ih pitaju sta oni misle o ovom kriminalu , jesu li isti kao oni sto su granatama ubijali djecu ..a znamo koja je stranka
Tako je , pametno zboris
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konaković je rekao da je danas dobio papire iz Elektroprivrede BiH. - Tamo su štete mjerene u milijardama. Dakle ovaj čovjek je pokušao ukrasti porodiljske naknade za godinu. Gotovo 200 miliona treba za to - poručio je Konaković.
Majku im njihovu sdaovsku iz usta krali a pozivaju se na patriotizam.
Stanje je mnogo gore nego Konakovic tvrdi, prebacili su na offshore racune ne stotine miliona vec milijardi. Istraziti zajedno sa vlastima UAE jer su tamo uglavnom sakrili pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Manite se tih dnevno-politickih prepucavanja, koja imaju za cilj zamjena stolica. Gradjanima treba zakonska odgovornost za pozicije koje su debelo placene novcem gradjana. Ko je prekrsio zakon, treba da krivicno odgovara. E o tome treba da govorite i tu tezu da zagovarate. Cilj treba da bude gradjenje svijesti o zatvorskim celijama, pa mozda politika i ne bude omiljena profesija.
sta bi sa respiratoristima, jesu li jos na slobodi ili nam se smiju ??? evo nova korona dolazi a u nas se jos stari slucajevi nisu rijesili, a vec se zlatna sda omladina naostrila za nove marifetluke
Nemojte mi protiv cesta F BiH oni su u TK za 15 godina triput pokrpali put Tuzla - Sarajevo.
Snažan kad je napasti SDA i novinarku, dijete šehida, a kad mu Dodik i to u Konjicu opsuje mater onda je miš od dva metra.
Polušaj zataškavanja izdaje. Usput nigdje nije pomenuo poskupljenje građevinskog materijala u to vrijeme i kako je komplet građevina morala odustati od planova.
Pa naravno.. bolje je da hrvati nam grade ceste nego mi
Nek si ti posten..
Hajd dosta više i tvojih laži. Objesi se izdajniče.
gmazu gmazavi, pred dodikom si se ponizio i neka si proklinjemo i tebe i familiju ti, a znas se derati na dijete sehida. Gmazu
Kaze Mister Konjakovic, koji je u vrijeme kradza SDAa zapravo bio Clan SDA 😆😆
Kaze covjek koji je dao dodiku ministarstvo financija i to 2 sedmice nakon dosad najveceg drzavnog udara od pocetka dejtona.
Šta ćemo sa BiH telekomima koji nam svaki mjesec otimaju po 1KM sa telefona i imaju po 3.000 000 KM zarade?
Konakovic vi nece uzeti koj milijon zato se bitte!?
Zna narod otprilike vec ko je krao Konakovicu. Ta spoznaja te je vjerovatno dovela na vlast. Volio da usmjeris trud u pravcu kako da kontrolisemo trenutnu upravu autocesta sad i ubuduce, jer cini mi se da je kontrola nad prduzecem data HDZu.
izdajnik i sugo