Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekskluzivni promicatelji evropskih vrijednosti su Bošnjaci. Zalažemo se za multikulturalnu demokratsku gradjansku suverenu i nedjeljivu Bosnu. Nismo okupljeni oko nekog vodje ili poglavice kao druge dvije skupine u Bosni. Imamo pluralnost političkih stranaka i predstavlja nas mnoštvo ne-Bošnjaka. A samoproglaseni promicatelj covic je npr zapravo promicatelj mračnih evropskih vrijednosti kao sto su fašizam, nacizam, rasizam itd. Treba to naglasiti gospodji Evropi.
Ne sekiraj se biće u okviru ustavnih reformi, kako Čović kaže. Lijepo je O.Brian rekao da nema izbornog zakona bez promijene ustava. Šta se praviš mutav ljigo izdajnički!!
Tog Čovića kojeg pominješ, ovaj mu lljigo izdajnički proda sve, samo mu čarape vire iz Čovićevinog dupeta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamisli kako se ovih dana osjecaju glasaci trojke a koji vole bosnu, kad vide kakve poltrone, izdajnike mediokritete su izglasali
Oni ti i dislajkuju komentare na klixu zajedno sa Čovićevim bojovnicima. Izdajnici podržavaju izdajnika, mahom sarajlijice.
I pored presude EU suda za ljudska prava u korist Slavena Kovacevica a protiv Covica, trojka gura aparthejd zakon protiv EU i demokratije. NS, SDP i NIP su fasisticke stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E ovo majka vise ne radja
Zar u današnje vrijeme ima ovakvih Hrvata koji nisu za građansku državu u kojoj je cijela Europa,zar vole torove a njih nigdje u svijetu nema osim kod nas.
da sacuvate fotelje, i da ne bude, za vas ce sve to biti u okviru reformi
Tajnik Vijeća ministara BiH iz Ljubuškog. Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH iz Livna. Ministri Hrvati u Vijeću ministara, zastupnici u Parlamentu BiH, u domovima naroda-sve Hrvati, a nigdje niti jednog iz Sarajeva. I smeta im taj jedan jedini Hrvat iz Sarajeva u vlasti-Ž.Komšić. Hrvati Sarajeva se osjećaju kao krmad u Teheranu bez ikakvih prava. Svu vlast, funkcije i zaposlenja daju Hercegovcima koji ovdje i ne žive. A Hrvati koji tu žive nemaju nikakva prava.
šristaješ ri na sve što Čović traži. Daješ mu čak i ono što ne traži.
1.Marta Dodik vraća SDA u vlast sad mi reče Dodik, kupovo ba neku rakiju kod njega hoće mi sjelo a informacija ako koga interesira možda ove iz trojke pa ako im je stalo do fotelja neka se bolje nagnu, borba je borba samo neka se nepuca.
Cista sreca u svemu ovome je sto je Trojka nametnuta na vlast, jer oni nemaju nikakav kapacitet u Domu naroda, tacnije u bosnjackom klubu. Imaju samo Ademovica 1/5 ljudi. Tako da vam ovi dogovori sa Covicem nista nece proci, oborit ce ih SDA DF NES SBiH. Osim ako Smit i tu ne reaguje, suspenduje opet Ustav na 24h i obespravi klub Bosnjaka.
JEDINA MRLJA STO SI BIO U SDA
Kad date Čoviću Izborni zakon, to je treći entitet. Onda ste u obruču, okruženi sa svih strana Srbima i Hrvatima koji će Europi objašnjavati da ste islamski entitet i bit ćete kao Kosovo. Izgubiti ćete naklonost Hrvata i Srba koji su s vama htjeli zajednički život. Kad pokažete Međunarodnoj zajednici da vam je u redu da živite u svom bošnjačkom entitetu, oni će to shvatiti kao nacionalizam s vaše strane i izgubit ćete i taj dio Bosne.
Na čemu si ti
Čuj oni će usvojiti Zakon o pranju novca, a u decembru 2023. na sjednici Vijeća ministara glasali da se novac iz budžeta da udruženju Dodikove kćerke. To je bilo pranje novca i sukob interesa.
koje filozofiranje
Covic trazi da se gledaju rezultati iz 5 kantona iako su oni vrecina u 3 sa cime zapravo zeli reci da i tamo gdje su ini 30 do 40% da je njihovo.
Ne morate više ništa pričati. Sve ste već rekli abdićevci. Sve nam je jasno.
Kinjakovic vidi da ce izgubiti trojka fotelje pa ce sve potpisati
Ovom liku ne vjerujem ni riječi,jednostavno ne uliva povjerenje.