Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim odeš sa vlasti ti si na redu sa svojom crnom kravatom i Dubaijem, sad se možeš još čupati ali ništa ne traje vječno
Vise me zabrinjava najava da ce akademski gradjani traziti da her Schmidt ode kao nepozeljan.Akademci znaju
Mun afik ne može drukčije do mun afički!
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Ovaj čovjek je totalno izgubio kompas
Čovjek je bijesan jer je izgubio cca 20 hiljada glasova u KS jer mu je SDA sa prozivanjem i botovanjem po društvenim mrežama i portalima o Dino&Tito kartelu opasno srušila rejting. Dino je politički ranjen, a ranjena zvijer je najopasnija zvijer.
U medjuvremenu,direktoru FUP-a,kadru Konakoviceve stranke,EUROPOL zabranio dolazak na Konvenciju sefova policija,zbog veza sa narko kartelom.Naravno,Konakovic o tome ne govori.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kakav jeftin populizam. Gadi mi se lik. Kreni od svojih redova. Za pocetak smjeni Ramu jer ocito da ne zna raditi posao koji treba da radi.
Čitaj ovu IZJAVU Konakoviću- Čović: Što prije stranci odu iz Bosne i Hercegovine, bit će bolje za državu! Mada tebi je najvažnije da braniš Severinu iz HR od Srbije, ali da ŠUTIŠ u Konjicu do se vrijeđa Srebrenica! p.s. Ničija NIJE DO ZORE, pa neće ni tvoja! Vidi NAROD da vi NEMATE dodirnih.tačaka ni NARODOM, ni PRAVDOM, ni sa ZAŠTITOM DRŽAVE ni dodira sa VJERSKIM NAČELIMA. p.s. Tebi je Čović politički šef, a Milorad IDOL!!
LAZI, PETLJAJ, RADI ŠTA GOD hoćeš ti si sine ISPUHO do J. Hoćeš li ORATORU I FLOSKULO prvo SMIJENITI min. za Boračka pitanja Osmana, koji DODJELJUJE NOVAC svom SINU, pa pošto je sve izašlo u javnost, IZVINJAVA se! Prije par dana TVOJ čovjek priča na Spomen OBILJEŽJU i hrabrosti SPECIJALACA koji su poginuli braneći ovu zemlju. Tvoj STRUČNI KORUPTIVNI kadar dir. ViK zagrizao OZBILJNO u KRIMINAL i Nipotizmu! Hoće li Narod i Pravda smijeniti min. Osmana i dir.Rada?!
ORATORU i FLOSKULO da Klub Bošnjaka čine nametnuti ČLANOVI iz Konjica i Bakinica ZAKON bi se USVOJIO... Čović i pored obećanja da HDZ neće podržati prijedlog da se raspravlja na datu temu, ZBORI ipak da STRANE sudije Ustavnog suda BiH TREVAJU OTIĆI- Što li ?! Svaka čast Klubu Bošnjaka na ISTRAJNOSTI, a Konaković, Schmidt i Američka ambsada vozdra IZDAJNICI!!!
Sreća ministar vanjskih poslova nema prečeg posla nego se bavit kantonalnom skupštinom
Postaješ PATETIČAN, POGUBLJEN, NE PRATIŠ sta izjavljuješ, šta radiš i prije svega ODSUDSTVO ODGOVORNOSTI za IZBORNI KRAH! NEĆE TE VIŠE ljudi, pun im je. .... tvojih HADZIJSKIH LAZI. Ma Velikim B se kunemo ?!
ranjeni neprijatelj je naj opasniji. Oho ti se kad Faja izađe ako Bog da
a kad budemo citali tvoju dozivotnu presudu e to ce biti festa akoBogda
Na koga lice djeca? na Babu
Vidi ministra vidi nase sramote. A sudska ga policija trazi
Dino a gdje je ime Jelke Milicevic u tim spisima?
Daj radi nesto konkretno samo se oko sebe zanimate mvj
Daj radi nesto konkretno samo se oko sebe zanimate mvj
jer je kamenolom dobijao podsticaje od vlade
A sta je sa gospodjom iz HDZa? Moze li nesto u pismenoj formi Herr Schimdt