Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene inteeesuje sta ima za reci her Smit ... On ima damu samo u Federaciji i to samo dio sa bosnjackom vecinom... Sve ostalo mekan ko pamuk...
Konakovic i Dodik da se okusaju u lizanju supka
Sta napisati o ovom ublehasu a da ne obrisu komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
To je taj novi "moderni" pristup Konakovića i njegovih pijuna. To će od Dodika i Čovića "napraviti" patriote da će nas i samih biti stid koliko će oni voliti i raditi za BiH. E moj Konakoviću duduče jedan i seoska varalice......
celebrate najveci trojka bot na klixu😂😂😂
@celebrate od tebe neocekivana podrška za muža. Hehehe 😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šutnja zači odobravanje! Laprdaner konak misli svi budale. Jel to ne odlaze više iz Bih otkako si ti? O,, aferama,,smo skontali. Jesu li,, teže,, od države? Ko zvecka oružjem njemu reci laprdalo,, da šalje tudju djecu u rov,,. I nisi bio borac čista laž.
Kakav glu.pan je ovaj Adzija. Strasno.
Čitam komentare i pokušavam proniknuti u misteriju umova klikser patriJota & demagoga Komšića. Nikako da shvatite i razumijete BH realnost koju vam je Konaković predočio na adekvatan način. Pročitajte još jednom, polako i s razumijevanjem. Napregnite i one odumiruće moždane vijuge, možda uspijete. Sve ratne igrice i podjele ovdje su okončane 95./96. Okončana su tri nacionalna koncepta, stvorene tri nacionalne politike, zaživjela tri manje-više čista etnička prostora.
Nakon 30 godina ove BH postavke niko ne može i ne želi mijenjati, niti će bilo koja od strana odustati od njih. To su BH defaultne postavke. Sve ostalo je farsa i političke igrarije za široke narodne mase. Dakle, bilo koja od strana nema ni teoretsku mogućnost da svoje političke ideje nametne i implementira na prostoru lokalne samouprave (a samim tim i na višim razinama) nekog drugog naroda. O ratnim aktivnostima ću se grohotom nasmijati.
Nema potrebe objašnjavati nešto što je svima jasno. Ili nam mogu objasniti klix ratnici koji bi oslobađali BL i RS od Srba, što bi s tim kada ni onaj dio na kojem žive ne mogu unaprijediti i stvoriti nove vrijednosti. Pustite šuplje, ovdje nema nikakvih osnova za rat jer ciljevi su okončani 95. Dakle (br.2) čovjek vam je lijepo objasnio da jedino što nam u BiH preostaje jeste dogovor svih strana. Koliko u njemu bude kompromisa toliko će ishod biti bolji ili lošiji. Do nas je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi ko oni u Brazilu, rješavaju probleme MMA borbom.
Moj Konakoviću, ako on kaže jednu ti trebaš tri!!!!
Ostavku trebas dati za ovakve izjave
Svaka mu je na mjestu. Kao ministar jacaj veze i sa istokom i sa zapadom, idi na sve strane, neka se cuje glas razuma i zelje za mirom i stabilnosti na Balkanu. Idi i Orbanu, objasni mu tko smo i da zelimo prijateljske veze, a da ekstremizam nema mjesta u civilizovanom svijetu. Covjek je covjek, ma koje vjere, rase, nacije bii.
Komšiću,vrijeme je da uspostaviš građansku BiH dobio si potpise građana i mandat
@funnybrothers:D Hahahaha, pa nikad se nije ni borio za građansku državu, osim za jedinstvo Hrvata i treći hrvatski entitet. Pa 16 godina u Predsjedništvu BiH, a građanske države ni na vidiku. Hahahahha, pa zar ima iko još da vjeruje da se ovaj bori za građansku državu, pa koliko vijekova treba proći da mutava SDA shvati da ovaj čovjek radi na razbijanju Bošnjaka.
Tako je isti dodik je već duže vrijeme ista mu je priča
Mamu vam lopovsku raditeli nesto za ovaj narod ili samo mislite na fotelje i samo i samo na vase licne interese
Pa sta bi trebao Konaković, da vas zove na oružje, čovjek je pametan, ne nasjeda na dodikovu priču kojom ovaj pokušava da vrati na vlast sda, svog partnera u kriminalu
Ne treba zabijati glavu u pijesak al vala je i Komsicevog dosta i njegovog populizma
Vidi glupsona koji se svaki dan provaljuje sa svojim glupim izjavama. Tipićan primjer kada ortodoksni i neobrazovani glupan nastoji pokazati svoje ne-znanje pa se služi besmislenim izjavama. De tokmaku pozovi ga na partiju klikera dok ti on prijeti. Je li prijeti u prazno ili ne to je sasvim drugi problem. Idiote on prijeti i on nije portir u nekom preduzeću on povlaći poteze koji mogu izazvati sukobe. Idiote nepismeni
Trojkine i Konakovićeve pohvale, optimizam i vjeru da su se stari SNSD-ovi vukovi preko noći promijenili i da je Dodik, taj isti, za kojeg su godinama tvrdili rušitelj države BiH, postao čovjek nade u promjene. Pri tome on ni tada nije odstupao ni milimetar od svog političkog kursa i radikalne retorike. Pristup prihvaćen u formiranju vlasti - teške i bremenite probleme gurnuti pod tepih, a za to vrijeme širiti lažni optimizam i slikati se u zagrljaju novih političkih partnera.
hoces gradjansku a zalijepio se za skute sda