Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovicu iako si mi zemljak ovaj put ti nije dobar nikako ...naime sve probosanske stranke su trebale podrzati covjeka koji moze pobjediti i skinuti hdz ...ovdje imaju strateski veci ciljevi od stranackih to je Mostar zasluzio ...tako da se nemoj vaditi ili izadji iz koalicije
Cuj probosanski a SDA, idi umij se druzi
Sta je bola Mostar zasluzio da nam vlada SDA HDZ bagra mrs od Mostara izdajnici
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovaj čovjek se nekad stvarno izgubi u izjavama koje daje
Nije mi jasno Konakoviću da si i ti ispao toliki smrad . Ti i tvoji će zbog svog interesa propustati mjesto HDZ . Ovo je istoriski korak za Mostar da se dokaže da nije stolni Hrvatski grad . Nego da moze biti i drugačije . Kako možes zaspati znajući da svjesno ubadaš nožem u leđa heroje odbrane Mostara.
Jadni mostarski Bosnjaci, oni glasali za Srbe i Hrvate iz Bloka i Koalicije. Trazili ste gledajte Mostarci, sami ste si krivi
Koji ste vi kreteni ,nikad pameti nećete doći. Umjeso da zajedno imate Bošnjaćku politiku, vi pašćadi dajete glasove. Fujjj.
hahahha glasajte protiv hdz-a, ako ste probosanska stranka! ako niste, sta da se radi.
Opet se krvna zrnca broje. Šta sam ja Bogu skrivio pa da se ovde rodim.
Jooj al lik smara i ispira mozak raji
Kako su pljuvali BH Blok prije izbora,a sad zele da im guzicu spase.vi bi i ovce i novce e ne moze SDA bagro,krali ste jos varali sve nebi li namakli 18 ruku ali nemoze.bravo BH blok zato sam i glasao za vas,bolje 3.000 postenih glasova nego 13.000 ukradenih.
Ovaj bolesni lik s bradom placen od strane Gulen pokreta, a kojem je pocetak i kraj svake price SDA i Bakir ocito sebi daje za pravo nesto sto mu ne pripada. Osim sto je bolesno opcinjen SDA nista konkretno ovom drustvu nema za ponuditi.
Zar nije po Poslovniku tajno glasanje. Zašto se onda mijenja. Trebalo je promjeniti Poslovnik pa Javno glasati. Ujdurma SDA i HDZ.
Molim klix da objavi šta je naš dobri i prepošteni Dino Konaković doručkovao jer sve ostalo znamo
ako vam sta nije jasno procitajte clanak klix-a od 17.06.2020: Pročitajte šta su to već dogovorili SDA i HDZ http://www.klix.ba/clanak/200612100 jednostavno, sda je odbacila gradjansku opciju Mostara ne glasajuci za Baraliju, igra vec dogovorena ranije sa hdz-om... gradonacelnik hdz, predsjednik GV sda i kraj... ili sto gospodin Kukic juce rece: dobicemo dva grada pod jednim krovom, oprobana formula sda-hdz
@profic Zemljace :) hehehe.Cijeg trebaju podrzati? Ko je taj? Jel neki CDA hadalj? Ja ne znam, oprosti mi, nisam upoznao, izvini...niti JEDNOG clana CDA mafije da je bio posten i ispravan, znas li ti nekog?? Ozbiljno?! Daj mi ime JEDNO, makar!
Konakovicu Elmedine, general se postaje u ratu, a ne poslije. Unosis pomutnju sada sa tim sta bi bilo kad bi bilo. Natasa je podrzala Velibora bas radi tih odnosa izmedu Srba i Bosnjaka, da covjek bude u najmanju ruku suzdrzan a i iz drugog razloga jer je dosao sa liste Ostajte Ovdje jer je za tu listu glasalo najvise Srba. Ti sada nece pokupiti jeftine poene na racun Mostara, nece ti proci. Mozda si izasao iz SDA ali ostao je u tebi hinjavluk pravog SDAovca
Pa 25 godina se izbori namještaju...u principu ja cu za tebe u tom selu, ti za mene u mom selu...stranke se osnivaju samo radi trgovine glasa...tj. prodaja....nema ovdje bez ozbiljnih protesta, utjecaja stranaca, da nas neko USVOJI....sta ocekivati. Dobijes listic za glasanje lopov do lopova. A smjeskaju se i dizu ruke za povecanje plata.
Kaze lovac sa kojim je bila u koaliciji da se irma jos 100 puta kandiduje nece je podrzat. Sta imate vise trazit i lovac vas je ostavio. Eto kakvu politiku vodite.