Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino nismo te izglasali sto si zlatan nego sto su oni gori od tebe. Ne umisljaj si puno i pocni da ozbiljno radis i opravdaj povjerenje hiljada gradjana.
Tako su dobijali i svi drugi, bio je to glas protiv SDA. Ali nakon izvjesnog vremena svi su propali ili sami iznutra ili zbog toga što nisu opravdali povjerenje građana.
Zasto nema ovdje informacija da je cik kaznio konakovica sa 1000 km zbog krsenja predizbirne sutnje
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Dino, jos jezik pretvori u djelo. Narod te podrzao, opravdaj to
Izborili su se za opstinske pozicije sada treba opravdat ppvjerenje
Koliko je klix postao neobjektivan pokazuje i činjenica da su svi ostali portali napisali, čak u naslovu, da je Konaković Nurkiću rekao da je loš i da ima boljih u Bosni. Na klixu to nigdje ne piše. Na ovom portalu se ne može ništa napisati protiv NiP-a ili Četvorke, odmah te obrišu, ali zato NiP botovi poput h8era Derima zanovijetala ili 24sata su uvijek u vrhu. 7 dana pred izbore su me banovali samo jer sam napisao komentar podrške za SDA, bez ikakve uvrede.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma realno, Dino ti se bojiš uzeti odgovornost, lakše je vozati šuplju
Dino ne mozes samo u KS djelovati ima li taj NIP kantonalnog predsjednika.
Ajde Dino kukavice...šta si se sakrio u mišiju rupu.
Pa podržavali su te do tvog izlaska iz SDA (bio si predsjednik kluba i premijer) pa se nisi osušio. Što se ne bi prihvatio funkcije, ti si najgrlatiji kritičar a i po priči bi čovjek rekao da si pametan i pošten. Pokaži to u praksi, pokaži da si bolji od SDA.
⚠️UBLEHAŠ⚠️
Ako mislis da si toliko pametan i sposoban i sve znas,prihvati se funkcije premijera a ne bacaj suplje.Ali ima tu jedan problem sto nista ne znas i ne smijes prihvatiti ,nemas m..a. Tesko je sada u ovoj krizi voditi vladu,znas ti to dobfo i zato ne smijes.Naci ces zrtveno jagnje moj Dinkane
@boos1949 sta ima u centrali? Jel Denis ispisan?
Četvorka kako god da bude radila, ne može gore od SDA.
Znaci izglasamo nekog tko ne valja ali samo da nije gori od sda... Mislim da Hadzikadic ima sve kvalitete za glas. Uvjeren sam da on nece izdati svoje glasace kao sto su svi do sada kada im je riđi lovu ponudio.
Konakovic se sada treba skloniti od Vlade KS i planirati za opce, Pa jel se treba dovoditi u ravan sa nekim Zahiragicem i slicnim ? to SDA hoce da ga svuce u blato i da se valja sa idiotima poput Zahiragica
O čemu ti pričaš, peta kolona,izdajica.izdao si Višegrad, Kladušu, N. Travnik, što se zna, a gdje je što se ne zna. Izdajice, za tebe ništa nije sveto.
@crnisnijeg hahahah majmune polako
Prošla noć radosti sad se bude mahmurni.
Sto ces bolan davati intervju scepinom toaletnom papiru???meni to govori da ces ponovo sa scepom u koaliciju,a taj bi boga prevario....
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Zar može biti gori od tebe, Dino? Nisu džaba vicevi na račun Bošnja. Izabrati jalijaša i prevaranta namazanog svim bojama može samo ne glup, nego gluplji.
Pa sta bi... Narod dao povjerenje a ti bi da se igras Da pljujes i ucjenjujes nekog poput Nenadica Daj Boze da ne ostanes tako dugo da te narod potpuno upozna jer tad je prekasno da se od tebe i tvojih pristalica oporavi