Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sidje MUDRAC! Nismo te prepoznali!
Dino je odlučio da uništi dvije Bosne....
😂👍
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj difovac samo blefira i baca nam trice :)
vidićemo sa izbornim zakonom kako se mudruje
Trojka a naročito Dino su u Bakincima bili bitni kao tange u filmovima za odrasle
usvojili se Eu zakoni kojibodgovaraju svima u izborni koji odgovara samo hdzu, nula zakona koji odgovaraju probosanskim strankama i muce probosansko stanovništvo
Jednostavno PISTITE !!! Ja bi baš volio da čujem te "mudrolije" ali NE cenzurisan !!!
pa pusti...i ti si snimao
adžija naš 🤣
Druze Dino,pokazali ste da ste isti kao i ovi prije vas a nazalost i neki poslije vas.
Čuj mudruje...hahaha, oj blefera. Alasalamet
Tito i Dino Konjakovic
Bravo Dino , ovde prvi 150 komentara sami botovi ..njima draze da komšiji crkne krava nego da on ima
Evo ga, glumac u novoj ulozi; mudrac sa parketa 😂
E moj klocu,kakvi vukovi to su hijene i štakori!!
Pa kako ćete objaviti video sa sjednice, kad je CD kod Čovića ili Dodika. Sad morate i Čoviću kupiti kakvu zgradu od 80 miliona da vam vrati CD sa video zapisom.
Govorio prije izbora da ce sve biti transparentno i dostupno javnosti, a svaki sastanak u nekim rupama se odvija . Pa kad svi iz trojke želite da se objavi video, zašto ga ne objavite.
mamu vma lopovsku sta imate da krijete svaki sastanak , svaka sjednica treba da bude javna, odakle vama pravo da bilo sta krijete.
Samo naprijed Dino, pusti ove sdaef jadovane!
Mudrac dogovaras rusenje deytona i ustav na privatnom posjedu sa covjekom koji 20 godina glavni krivac stagniranja i nazadovanja BiH i prtotiv kojeg se vodi postupak na sudu i ides njemu kuci da razgovaras o iszom tom sudu. Smijesan i navina si. imas li ti savjetnike kompetentne ili neke glupake pored sebe.