Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nametnuti, čekamo 6. oktobar. Mislim da će vaša nametnuta politika doživjeti takav politički poraz da se taj datum komotno može nazvati... 6. NiPopad!
Glas za NiP je glas protiv drzave Bosne i Hercegovine
Drogenboss, još malo i ide tvorza. Stranci ga puštaju niz vodu malo po malo, Europol čeka pravi trenutak i pravac umjesto Novalića kojeg je ovaj diler strpao u zatvor
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako si bistar, cijelom svijetu je jasno sta se desava na bl istoku i sta sad? mrda li iko prstom? bas si nas pogurao
Konaković 29.04.2023.: Nešić je najbolji kadar od ministara.
Ne postoji političar na balkanu koji se svim silama trudi da se dodvori susjednim zemljama kao Konaković. Čovjek od kojeg je krenuo sav haos u ovoj državi, izdaja, nametanje oktroisane vlasti i onih koje narod nije birao. Lik sa 14-15 hiljada glasova se nešto pita, to može samo kad te u šaci drže za nešto oni koji su te postavili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mene bi bilo stid na vasem.mjestu. Je li se i dalje svakodnevno ljudi uclanjuju u Nametnute i Pokvarene, kako si govorio pred opce izbore? Ostali ste vlast jos na Ilidzi i u Srebreniku sa svojim marionetama, a taj vas nihad omerovic ne smije da prodje kroz grad Srebrenik jer je nalagao i Bogu i narodu da bi dobio stolicu u Sarajevu, majstor spina za svoje du.. Fujj
Konakovic je napravio nekoliko gresaka bavio se previse Baketom i Sebijom, previse je eksplatisao slucaj Memic, okruzio se nekim iritantnim kadrovima, pa onda afere u samom startu NIP NIP nije daleko od sudbine SBB
Za Vas glas vise nikad.
Je te stid Konakovicu??
Idete i vi u proslost kao i SDA ,to je realnost moj jaro....Jedni nas krali a drugi prodali za sicu
Oni koji su na vlasti?
Zahvaljujući "odgovornoj" politici Trojke, sve ste učinili protiv presude "Kovačević" pa čak i kroz postavljanje nelegalnih agenata iz Vijeća ministara, uredno ste prešutili Šmitov odlazak u Strazbur i time ugasili svaku nadu da će ovo biti normalna država koja može postati članicom Evropske unije. Jako "odgovorno" nema šta.
dino zaboravi lokalnu vlast za dvije godine ides u penziju
Sta je jasno kartelasu? Jasno je jedino da isporučuješ sve HDZ-u jer vam Šhmit kaže.
NIPosto izlazim a izbore prvi put, zaukruziti cu bilo sta samo da nije trojka, mozda i prekrizim listic
Koliki jado moraš biti pa ostaviti prijavu mjesta boravka po CIPSU u Kladnju kako bi dobijao veću naknadu za prevoz? A onda bezočno lažeš na ovakvim performansima? A slažeš koga god sretneš? Poslanika i damu.
Dodik se i prije mnogo puta pojavljivao na raznim sudjenjima i nikad nije zaglavio. Ti Konakovicu kad se pojavis pred sudom prvi put, zaglavices
Halooooo.....Metrooooo....New York...komedija
Trojka je petokolonaški projekat osmišljen u beogradskim i zagrebačkim kuhinjama čiji je cilj relativizacija, revizija istorije i izjednačavanje žrtve i agresora, kako bi djeca jednog dana u školama učila da je ovdje bio "građanski rat" i da smo se "svi ubijali". Forto je više puta izjavio da je rat završen prije 28 godina i da je to prošlost, u fazonu trojkaške fgr mantre "ko nas bre zavadi". Glasali ste za Trojku, drage Sarajlije, sada gledajte i uživajte!
Nadam se da ce Kona shvatiti sta narod o njemu misli 06.10. NIP = novi SBB