Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste sami sebi "skrojili kapu" lopovlukom i provodjenjem velikodrzavnog projekta iz Beograda. Sad mozete da birate, separatizam i pobuna naroda jer parice necete dobiti ili da pojedete sve sto ste izas... i radite na jacanju vase jedine drzave BiH
Košarac, zašto se ne ugledaš na TROJKU? Čovjek im poplj uje generala, heroja, oslobodioca a oni šute ko zaliveni, ne smiju se ni javiti. Ne smiju ni otići na otvaranje spomenika takvoj legendi. Oktobar se bliži, oni postaju sve niži!!!
DODO JE VAMA SKROJIO BERMUDE AL BEZ DZEPOVA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolan 638 miliona, halo miliona- pa Rusija, Srbija i svi ostali zajedno Vas nisu toliko podrzali
U americi ima vece korupcija nego kod nas. Ali kad bilo ko dirne u 'narodna prava' bude opucan po prstima. Ameri su dali 2 biliona a dodik i 'njegovi' sve drzavno u svoje dzepove. Dodik nije nista dao 'ugrozenim kategorijama ljudi' i ljudima na dnu, ljudima bez posla, para, i izgleda za buducnost. Dodikovci uzimaju sebi dio 'americkih para' od ugrozenih kategorija ljudi i po vrh svega kaze da su ameri losi jer hoce da pomognu prava ugrozenih kategorija ljudi.
Koliko iritantan lik jbt...gdje ih nađu...
Dodikovi ministrći imaju istu mantru Amerika hoće da uništi srpski narod i to još pali a do nove godine proglasi će bankrot RS
Vama je kapa gotova i vi je nosite samo ce vam jos sada i naizvrat navuc na glavu da se prepoznajete...
Kokošarac mlati fašisticku ideologiju,a ja ga svojim porezom plaćam mjesečno odličnom svotom novca. Poenta je dok u RS ne postoji konstituivnost naroda samo Srbi upravljaju tim entitetom. To su Ameri nam šuknuli,sada ko fol se svadja sa Amerima. Ameri su najveci odrzitelj RS. Sad ko fol se prepiru sa ambasadorom. Tu lafinu niko u šeheru ne vjeruje dok se konstituivnost ne uvede u RS.
Da se narod opameti,novci bi se pokazali kod režimske klike
kako važan ministar prijeti americi. eno Ameri pobjegli u skloništa
DODIKOVA P O D G U Z N A M U H A
Najveci neprijatelj naroda u RS nije americki ambasador. Najveci neprijatelj naroda u RS je Mile Dodik i ovakvi kao ovaj lik. Srbuj i prodaji sve gladnijem narodu maglu, a trpaj milione u privatne dzepove. Bas onako otadzbinski, patriotski, nema sta.
Staša kad od Amera uzmeš lovu nema više lova ti ne treba. Nisu ti Ameri merhametli Bošnje da gledaju kako se milijarde dolara izvlače. Ako ti američka lova ne treba vratiš svaki cent sa zateznom kamatom.
Kozarac.Znaš ti dobro šta je. Hahahaha
Još koji dan možete mrziti ambasadu,vama je došao kraj.
Nije tacno ovo sto Kosarac prica je znam da projekat koji vodi Dijaspora Investment funkcionise u RS u svim lokalnim zajednicama u kojima nije na vlasti SNSD a da su bile ukljucene i ove Opstine i Gradovi i da su prestale sve komunikacije sa Dijaspora Investmentom bez objasnjenja. Sta se moze izvuci kao zakljucak je ono sto su pojedinci iz ovih lokalnih zajednica sami rekli. Nesmijemo saradjivati sa Amerima.
G.RDan li si Sandokane
Već vam je sve skrojeno, samo još apartnani u Vojkovićima nisu dodeljeni.
a skrojena je tebi davno