Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurnost žena u blizini Košarca je ugrožena, savjetujem da ga obilaze u širokom luku
dodiku ce presudit njegovi..
Ne zna ovaj Košarac da još nisu ni osnovane tzv. 'radikalne' stranke u FEDERACIJI.
Dodik je najsigurniji u Sarajevu, treba se čuvati svog naroda tamo u eresu jer ga je opljačkao do temelja i doveo do prosijačkog štapa
Da ne završi k'o pukovnik sa štapom u ...
Nisi bio zabrinut kad si za vrijeme Korone lokao i dernečio po Sarajevu sa Bešlićem, Konjevićem i ostalom ekipom...
Ozbiljan savetnik ima čak i naočale!
mali od palube, pardon od skandala
PAKŠU
Mislim da Dodik nije uplasen i da ce doci. Dodik je davno istakao da se u Banja luci bojao da ce ga kidnapovati, sjecam se kako je rekao sta sve stoji na spisku da otmicari moraju ponijeti kad ga povedu. I eto nista ese nije desilo i nece ni sutra u SA. Kosarac slomi vlastitom djetetu zub kad tuce mamu i sinove, pa mozda misli da su i drugi agresivni. Gubitnik.
....a ti možeš u omiljeni sarajevski restoran "kod Bibana"???
Šta kaže Klošarac
Koliko vas svaki dan dolazi u Sarajevo da zaradite koru hljeba, je li vam ikad išta falilo ? Šta fali da dođe i on, nebitno došao ne došao. A to ako nema m..a da dođe to je njegov problem.
Tramp iz RS. Zarade krivičnu pa se onda na sve načine vade da ne dođu na sud. Bijrum baja, u sud BiH
Dodik kada dodje sledeći put u Sarajevo zatražiće azil! Ovi u rs-u ga sve više mrko gledaju neće on to moći još dugo izdržati!
Slobodno neka dodje necemu falit ni uho
E, ljepotane, ljubimac zena koje Vole nasilnike kao ti, da je to tacno sto ti govoris, pa onda se ne ide kod novinara da im sapnes sta da napisu, nego odes kod Dode i to mu sve kazes u 4 oka. Bas ti je vrucina udarila u mozak.
Hoce li ga sada jedna od sigurnosnih agencija saslušati zbog ovog dizanja panike i straha. Da vidimo ima li osnova ova teroristicka prica
Tacno,mogu li ja prijavit na suda da me strah sad hodat putem zbog izjave ovog naslilnika ,mozda organizuje kakav teroristicki akt
Mogu mislit kako bi ovaj kh.laoii da se opet nesto desi..Ccc
Pa nije Tramp dede mi