Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj druze, ti da imas obraza imalo ne bi se javljao. Optuzen si za porodicno nasilje
U prevodu člana XII dejtonskog Ustava je pogrešno navedeno da se Ustav RBiH “stavlja van snage” jer u orginalu na engleskom piše “as a constitutional act AMENDING and SUPERSEDING the Constutution of the RBiH”…. ‘amending’ znači izmijeniti a ‘superseding’ znači biti iznad tj. biti superioran a ne ‘staviti van snage”…. iz latinskog super+sedere = iznad+sjediti. Dakle, “supersede” znači da kao zakonski akt sjedi iznad Ustava RBiH a ne da ga ukida
Za “ukinut” ili “staviti van snage” bi morala postojati fraza “repeal” ili “revoke” ili “annul” ili “replace” ili “discontinue” ili “put out of force” a nigdje ni jednom članu tako nešto nije pomentuo. Uostalom da je Ustav RBiH ukinut ne bi mogao biti niti bi bilo potrebe da bude “modificiran” niti “amandmaniran” ni “izmijenjen”…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prestani udarati žene za početak klocu
U prevodu člana XII dejtonskog Ustava je pogrešno navedeno da se Ustav RBiH “stavlja van snage” jer u orginalu na engleskom piše “as a constitutional act AMENDING and SUPERSEDING the Constutution of the RBiH”…. ‘amending’ znači izmijeniti a ‘superseding’ znači biti iznad tj. biti superioran a ne ‘staviti van snage”…. iz latinskog super+sedere = iznad+sjediti. Dakle, “supersede” znači da kao zakonski akt sjedi iznad Ustava RBiH a ne da ga ukida.
Za “ukinut” ili “staviti van snage” bi morala postojati fraza “repeal” ili “revoke” ili “annul” ili “replace” ili “discontinue” ili “put out of force” a nigdje ni jednom članu tako nešto nije pomentuo. Uostalom da je Ustav RBiH ukinut ne bi mogao biti niti bi bilo potrebe da bude “modificiran” niti “amandmaniran” ni “izmijenjen”
Neviđeni mamlaz..🤮
Dodik izjavi kako Bogic Bogicevic i Mirko Pejanovic nisu pravi Srbi. Ej moj Dodo,budaletino moja velika.Oni su upravo pravi Srbi,a ti i tebi slični su obični svetosavski kmetovi.
Hoce rec to su halal srbi valjda podkupljeni od nekoga
Svi zajedno u koalicijama i jedni druge blokiraju 🤔 jadni mi sa ovim strankama
Sta i ovaj paja patak nešto hoće da kaže Kada Dodig ide ovaj za njim ide ko kuče za kujom
Pogledaj mu rezime, ovo za mlacenje zena necu ni da spominjem. Nabio naocale krqvatu i fazonira bradu da izgleda pametan a obicno glupo govedo.
Jeli ovo onaj nasilnik.
Idi namlati ženu pa navrati opet,magarac
rijetko smrdljiva i ogavna faca
Jel to taj “mangup” sto zenu tuce?
svi ste vi neodgovorni prema narodu. Narod da je pametan NIKADA VAM GLASA NE BI DAO.
Imaju taktiku poput vas...
e ko nam to priča o destrukciji.. gmaz obični
o kakvom kredilibitetu govoris napravili rs na genocidu i imas obraza da govoris o kredibilitetu pa vi ste gori od izraelaca
ZAŠTO KLIX NIŠTA NE PIŠE O VELIKOJ IZDAJI KOJI SPREMAJU TROJKAŠI. NAIME, TROJKAŠI REDOVNNU SJEDNICU PARLAMENTA FBIH PREBACUJU IZ SALE PARLAMENTA U SALU OPĆINE STARI GRAD. A TAMO IMA SAMO JEDNA KAMERA MOJA SNIMA DELEGATE S LEĐA. NIŠTA NE BILO TOLIKO SUMNJIVO DA SE 3-KA NE SPREMA PO HITNOJ PROCEDURI PROGURATI VUKOJU USTAVNI SUD.
5945..Jarane, vi zeleni botici ste skroz pomahnitali. Uzmi te pare od SDA botovanja, odvedi porodicu na zimski odmor, uzivaj, opusti se, zivot je kratak da ga provedes u komentarisanju trojke.
Koji crni idmor on to radi svakodnevno za sendvic nije on na tom lvl bota da usicari nesto retardirana zelena botina sendvicar 🤣🤣🤣🤣🤣
Vidi ko prica Glavni blokator(i) svega u BIH