Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto obdanište
Otkud ovaj ublehas Damir Marjanovic, ko njega izabra,
Sjećete li se onog crtanog "Denis vragolan "..meni ovaj Uk isti 😂😂😂
Kakav je ovo levat čuj prezime Uk svašta
Smeje se kao pi3da na novu košulju.
e svaka im cast, sve su preporodili😂 UK teski ublehas
Nadam se da se ovaj debilko nece više vratiti na mjesto premijera. Kakva primjesa muflona i štrebera imu jednom liku... Trojka pročistite kadar na vrijeme!
obrij tu paucinu sa obraza, liči bar na nešto
Ovaj Uk najveca ubleha od svih politickih ublehasa
Ovo sto prije treba otici... nikad gore vlade
Uhljebite vi jos vise debila Marjanoviva najveceg debila koji je ikad sjeo skupstinu KS ali necete dugo jer imate vecinu zahvakjujuci otpadu i sutra ako tom otpadu ne ispunite sve zelje kao Isaku u Federaciji pada vam vlada i nemate vecine.Zar do sad niste naucili da ti preletaci taj sljam koji se nekako uvalio u fotelju gleda i zanima ga samo licna korist a ako su jedne izdali jos lakse ce druge izdati jer sto uzmu sad uzeli su jer vise nikad nece dobiti glasove
vidi ovom face ,ko na tuti 🤣🤣🤣🤣
Radi li iko od ovih malih primitivnih zelenih? Ili su i dalje oni termiti po opstinama sto rade za sendvic? Tesko je iskorijenite ove zelene termite po drzavnim firmama!
Kakav Almir Badnjević, čovjek naučnik, ministar je Almir Bečarević, hadalji!
Jako neozibljno od strane trojke. 5 godina ste imali šansu da pokažete te neke promjene koje ste najavljivali. Nakon 5 godina, kanton je u katastrofalnom stanju posebno zdravstvo i MUP
To to valja nove uhljebe metnut.
E fino...nego, hoće'l u vrtić nazad ili imaju za njega opet neku važnu poziciju