Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF je sranje
Koliko god da vi HDZ-ovci zeljeli da DF nestane, razocarati ce te se
Neka udje SDP umjesto SDA, da vidimo sta moze da uradi! Pa ti licjemeri su mogli u vlast odmah nakon izbora 2018 al su to kukavice i znaju da bi u vlast sa HDZ bila nemoguca vizija , jer tu treba borba a ne pasivnost, zato su pobjegli u misju rupu i udobne fotelje i zato su se raspali i bh blok i sam sdp te osnovala nova stranka SD. Ali ovdje nece ni HDZ da pristane jer sve dok se ne promjeni izborni zakon po njihovoj volji nema nove vlade!! Jeli SDP spreman da im udovolji ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vaš zahtjev je potpuno lažan, a njihov je populistički.
Sejdo Komšić niti jednu jedinu riječ nije rekao o aferi koja trese državu...spava zimski san ko međed
Nisi kredibilna, pitaj ssefa sta ces rec.
@lauferm ko to ne pita drugdje sefa...imas li ti sefa
I nakon Fadila, Fadil: Dok HDZ blokira imenovanje vlade, opozicija i SBB smjenjuju "nesmjenjivog" Novalića
Ima veze! Vi ste za sva vremena zavrsili s nama, a SDP jos uvijek ima sansu.
Nema nove vlade bez izmjene izbornog zakona po volji HDZ, sve ostalo su suplje price. Evo ja prvi bi pozdravio da se formira nova vlada i da udje DF, ali nema od toga nista jer HDZ sve koci. Hvala Bogu pa im nije uspio drzavni udar pa da pored predsjednika dobiju i premijera.
Svaka cast radu uvazene zastupnice Kratina, ali sto vam sef uprska, devet voda ne moze da opere.
Damir Masic je novi TITO - po*ebao je pola SDP-a , i okoline. Glasat cu za Damira !! Ex SDA glasac
Ko ovde skonta, ko je s kim, ko krade, ko malo krade, ko vara, ko će s kim u koaliciju, ko hoće pa neće, pa hoće, ko će izdati, taj je hadžija
Kako nema vi ljigavci iz DF-a tražite smjenu 3 lopova, a SDP trsži smjenu komletnih kriminalaca iz vlade. A posto ste i vi kriminalci iz DF-a onda je ocito da branite svoje pajdase. DF je ponor i najveća deponija laži
Dear Alma, koja si ti 'tica'. Neku noc si branila esdea, sad tvrdis da nema razlike izmedju vaseg i esdepe-ovog zahtjeva. A na to sve Vi ste u koaliciji sa bosnjackim kartelom (citaj esdea). Ne moze i jare i pare. Biraj
Kako ces smijenit kad su vec u tehničkom mandatu? Nakon što izglasaš smjenu svakako ostaje u tehničkom mandatu dok se ne izabere nova vlada, dakle ništa se ne dobiva. Samo predstava za javnost. Ako ne vjerujete sjetite se nakon smjene šestorke da je Forto ostao premijer dok nisu izglasali novog.
Ne vjerujte im ništa. DF = SDA. Opet će sad blatiti SDA do izbora pa će nakon izbora u koaliciju, tako otimaju glasove od prave opozicije.
SDP je skup ratnika Beogradske brigade!
kako vas nije stid? zar niste vi dio vladajuće koalicije?