Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, vjeruju li oni sami sebi kad ovako pričaju.??
Uvesti zabranu obavljanja javne funkcije u BiH sa dvojnim drzavljanstvom!
Ko da uvede, oni koji su na vlasti da sami sebi zabrane??
hahahahahaha kakve budale nas vode
Ona jedina pokusaje da se.priblizimo eu...
Hahahahahaaa
Đe ti vidiš korak? Za tebe jeste od Draganove gepekuše do predsjedavajuće vijeća ministara BiH.
Ova dama ili ima komosije sljepilo ili je nesto pojako kusnula kad joj se pricinja veliki nalredak
DJECA IM SE SMIJU
Nema tu nikakvog iskoraka ni napredka zahvaljujući tvom šefu i Dodiku. Svaki korak naprijed koji je se dogodio poslije rata bio je prije 2000te godine sve poslije toga je iskorak nazad i sad se vidi dokle smo iskoračali nazad za 25 godina.
Samo jos izborni zakon da se promijeni i da se svi osjecaju kao u svojoj domovini ...ako ope ,,hrvati,, ne budu birali zeljka ,,hrvatinu,, hehe
Čuj ove ublehe....Hahahaha
Koja glupaca
Kakve su ovo lazi?!? Pa mi nismo ni u hodniku a kamo li da smo predali knjizicu. Laz za lazi i opet laz i pokusaj obmane….. ne raditre doboljno dobro niste isporucili za ono za sta su vas doveli, i nametnuli narodu….
VLAST TROJKA, HDZ I SNSD; NE SERHITE.
jasta je
Vidi ove seljanke
Čekaj, Komšić kaže da BiH nije ispunila obaveze, Krišto krišti da je snažan iskorak. Kome da vjerujem? Ipak vjerujem Komšiću, jer ko osvoji Zlatnog Ljiljana ne može puno lagati
Pogotovo kad je pijan...i ja mu vjerujem
Vjerujem tebi a ne svojim očima
Hahahahah doslovno nam rekla pošto mislimo da ste slijepi evo vam batak