Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njoj je garant nestalo vode pa se iznervirala.
Isto sam pomislio.
Uveli redukcije jer su nesposobni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa oni nisu u stanju da otvore salter za placanje vode bez provizije,a vi koji ste na vlasti niti znate niti mozete da to rjesite.
Katicu prvog pa onda ostale
Nije problem u Salicu vec u Edi Okericu i njegovom pulenu portiru izbacenom iz policije, sa kupljenom ne vazecom diplomom iz Gorazda a koju je pokrio sa kupovinom.jos 120 bodova u Travniku kao i sa njegovom Berinom i standardnom Lojic Belmom prijateljicom nekadasnjeg Fahrudina Solaka a sada Nermina Kapidzije koja takodje posjeduje diplomu pravnika iz Laktasa.
A branila si izvještaj direktora ViKa i za isti glasala čime si dala podrsku direktoru i nastavku redukcija vode u Sarajevu..!?
Ova Kapo od podilazenja Šteti i njivi više joj se ni prsti ne vide..!?
Zašto je hrabra? Valjda nesposobna što nije postavila kompetentne i sposobne. Pogubili ste se vi k'o google navigacija u Kini.... Sve influencer do influencera....
isti ste vi, nego tebi nestalo vode, ne kaki
Gospođo, problem je sto na youtubu imaju snimci sjednica... bezveze sada pišete... branili ste direktora ne samo ovoga nego sve.... a nikada gore nije bilo.. ko ne vjeruje youtube i gledaj sjednice kantona.
ViK je samo dio mnogo šireg problema koji zastupnica ne spominje. Bjelašnica a uskoro i Igman trajno zagađeni suludom gradnjom, čime je drastično ugroženo vodosnabdijevanje Sarajeva. Opasno smanjuju i ugrožavaju vodozašt.zonu Ilidže. ViK ako ikada i riješi problem cijevi, vode će biti sve manje, a za to treba pitati vas zastupnike i političare, tu ste svi bili složni
Pa otkaz odmah,vi ste vlada,to vam je 7 dana da smjenite direktora.
Jedinica...dvojka....pa trojaneri
Najgore rukovodstvo vodovoda ikada, vidite da ima gorih od onih koji su vladali od rata na ovamo. Sta je sa provizijom koju placamo uz racun za vodu ?? Jel to do SDA ili do trojke?????
Problem je sto sve Vlade smjenjuju direktore koji nisu njihovi iako pozitivno posluju.Zatim postave svoje koji prave enormne gubitke jer ih stranka čuva.Treba uvesti krivično odgovornost za negativno godisnje poslovanje pa bi vidjeli koliko kvazi kadrovi bježe od pozicija
Nema ko popraviti kad su primili na posao podobne a ne sposobne
Vodovod i kanalizacija, mnogo više kanalizacija.
Svu vodovodnu infrastrukturu je napravio grad, tj. građani, Sarajeva. Vodovod postoji da bi tu izgrađenu infrastrukturu eksploatisao i održavao. Pitajte ih koliko pravnika, ekonomista i ostalih nepotrebnih dođe na jednog vodoinstalatera. U istom pravcu ide i BH Telecom i Elektrodistribucija i sl. Ne rade posao zbog kojeg postoje.
Hahahah cirkus