Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne smije imati drugačije mišljenje od mišljenja velikih vođa kriznog štaba! Preporuke kriznog štaba su zakon za vas!
Da,klanjamo se kriznom stabu.Oni vode naše živote
Provaljeni ste neku noc kod Senada. :)
Sta je bilo metno ga mirnes pa vas sad boli ? Haha
Hej kasno je da sad mijenjate tekst nuspojava vakcina kako kazete u tekstu … pali ste već na foru…;)
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/cijepljeni-pacijenti-umiru-od-covida-zbog-slabljenja-imuniteta-a-nuspojave-uzrokuju-monstruozni-porast-smrti-od-cjepiva.html
i Bill Gates nije nikakav stručnjak za medicinu i pravo pa objavljujete njegovo "mišljenje" - mamu vam natakarim svi ćemo se okupiti pred vašom redakcijom.
Govna prodana, idu Vam tužbe smiješni ste
Ovo su relevantni doktori, naučnici, profesori doktori koji se slušaju, cijene, poštuju, slijede!!! https://dokumentarac.hr/category/cijepljenje/lijecnici-i-znanstvenici-progovaraju/ Nećemo valjda slušat, Drljevica, Dr Kona, Čerkeza, pjevača Ademira Spahića, idiota Almira Aljovića i slične?!
Krizni štab nek šuti! Agencija vam nije dala dozvolu za primjenu vakcina, niko nije ni uradio analizu. Prepisujte i čitate samo ono što vam Svjetska zdravstvena kaže. Ne pomislite da uklučite MOZAK i zapitate se je li to tako? Liječili ta vakcina? Stručnjaci iz drugih oblasti traže i istražuju i otkrivaju vaše neznanje, zloupotrebe položaja, i još se skrivate iza nauke. Jedino što znate nadobudni STRUKOVNI RADNICI jeste da ismijavate osobe koje imaju mozak, jer ga VI NEMATE!
No, u Africi se doista događa nešto 'misteriozno' što zbunjuje znanstvenike, kaže Wafaa El-Sadr, šefica Odjela globalnog zdravlja na Sveučilištu Columbia. - Afrika nema niti cjepiva, niti sredstava za borbu protiv covida-19 kakva imaju u Europi i SAD-u, no zbog nekog razloga stoje bolje, kazala je. U Nigeriji, vlada je zabilježila tek 3.000 smrtnih slučajeva u populaciji od 200 milijuna ljudi. U SAD-u se toliko umrlih prijavi svaka dva ili tri dana.
Prosto, pelc ubija i oštećuje do invalidnosti!!!
Joj antivaksera. Njima je ok da ljudi sa slabijim imunitetom umiru jer se oni boje vakcine.
Šuška se šuška da se čisti puška, možda jeste možda nije svako svoju bitku bije.
Sace ovi naši c/p iz vana...to samo i znaju, dobre stvari jok....a silu provodit, e to znaju!
samo poštivati postojeće mjere. mi ne možemo sebi dozvoliti luksuz zatvaranja. treba iskoristiti i predstojeće praznike za zaradu. poštujmo mjere i naviknimo se da je virus tu.
Krizni stab nije strucan za bilo sta osim preporuke i vecina ce ih dobiti i krivicne prijave zbog ovog ponasanja.
Zabraniti okupljanje za novu godinu
Jel shvatate da sto vise tjerate ljude na vakcinaciju da sam ja sve sigurniji da se ne zelim vakcinisati, kontraefekat, jeste culi nekad za to?