Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava faca srpskog nacionaliste skrivene u ondasnjem komunistickom sistemu, poltronske naravi.
ma dede napusiii se quuurca ! kratko i jasno , krenetel sta ide rat i hajd cao
Izmedju zapadnog I istocnog dijela entiteta RS postoji Brcko Distrikt Bosne I Hercegovine sa povrsinom 497 km2.Pod direktnom je juridikscijom drzave BIH. Znaci da su vasi snovi senilni starce nemoguci ni defacto a kamoli dejure.Ostaces zapamcen po genocidu kao I tvoja bratija po celijama u Evropi.
Ma nemoj ima duplo više Bošnjaka od nas u Republici srpskoj.Jel misliš da oni neće ništa..Ajde staronja ne lupetaj.Šta ako oni tamo izađu i zatraže tvoje hapšenje ili ukidanje Republike Srpske. 31 % Srba na referendumu u BiH 17% Hrvata a ostatak znase.A sad ova šaka što nas je ostalo nismo ni ko predgrađe Istanbula.Štabi vi sa nas 750 do 800 hiljada stanovnika u Republici srpskoj.
I umjesto da nasa 'politicka elita' iskoristi povoljan trenutak i povede akciju ukidanja gencidnog entiteta, oni se bore za vlast u jednom dijelu Bosne. E to je ta razlika. Ugledajte se na ove sumare kako se vodi politika a manite se uhljabljavanja. Ima npr neko iz IZ da ovo nametne?
Ako samo krenete Becirovic ce vas pismom po glavi napasti. A mozda i potvrdom o izbjegavanju vojske kao punoljetan. Ima da se saserete od straha.
Isti postupak kao iz 91. Balvani na ulici Ustav
Krepaj više keru matori!
Genocidasi misle da smiju prdit pa se useru Do nosa ,eh sto ga ne izdrza jos dvije sedmice Dudakovicu koji si ga moj sluso poltrone...
Šlajdrate, i dalje ste s nama u BiH 😁
Mi uvijek možemo vratiti ustav R BiH što jasno piše u Ustavu ako vi pravili probleme ;)
Ovakve debilčine kao on koji imitira Ekmečić, Raškovića i Ćosića si medju najodgovornijim za genocidni surovu propast. Tužilaštvo da reaguje.
"... iza kojeg će snažno stati narod!", koji narod nakazo, prvo ste rastjerali i pobili nesrbe a sad i Srbe gurate niz ledinu. Ti misliš da svijet ne vidi Stevandića kod onog botoksiranog luđaka, ili da ne vidi dodjelu ordenja, da ne čuje Mileta kad kaže da nije bilo genocida. Jesi li ti normalan metuzaleme???? Pa ne može biti nepovoljniji momenat za takvo šta! eto, hajde probajte, ali nemoj poslije da kmečite ko nakon "Oluje".
matori idi uplati clanarinu za pogrebno i ne lupaj budalastine. ne razumijem ove fosile, stvarno ne kontaju da je njihovo proslo i ne pitaju se ni za sta. a izjavljivati moze sta ko hoce, samo se ne pika.
Nemoze genocidna tvorevina nista,pobiti silovati,stvarati logore, raseliti ljude i genocid napraviti nemaju nikakva moralna ni ljudska prava da bilo sta uradi,umjsto da se stidite i pognute glave hodate zemljom vi se jos dicite vasim zlom i ismijavate zrtve,Al Bozija kazna ce vas kad tad stici
Koliko ja vidim ove provokacije vide u rat, ili možda eto i dijeljenje RS-a kao trajne kategorije na više dijelova. Druge nema, svi ćemo zadrti, pa gdje pukne. Smatram da je tako najbolje, da sve rascjepkamo na 20-tak državica i svako svoje neka uzme, pa ako treba i do Mjesnih zajednica.
Kuzmanović smatra !!!!! Pa i ja smatram da on ovdje prosipa sve same nebuloze. Eto i šta sada ...
Kuzmanović smatra !!!!! Pa i ja smatram da on ovdje prosipa sve same nebuloze. Eto i šta sada ...