Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije zakonska obaveza da idu svi u isto vrijeme. Prvi dio godisnjeg odmora ne mora biti 30 negi 12 radnih dana, onako kako poslodavac odluci. Znaci ovo se namjerno radi.
Ma kod nas moze sve treba i bolnicu na mjesec zakljucati. Sta ces godisnji je obavezan u drzavnoj instituciji
Bruka, a pametni narod nek trpi
Zašto se niko od politicara nije oglasio o brutalnom ubistvu Nermine Krajine? zašto sada nema parola "ubijaju nam djecu" Gori ste od SDA.
valjda te neko mijenja kad si na GO tako je u privatnim firmama a u drzavnim odes i kad tebe nema sve stane
ne treba placat zdravstveno osiguranje vise, isplativije se privatno lijecit.
najgora ambulanta,nikad se ne javljaju na telefon, a direktorica doma zdravlja na ilidzi jos uvijek kadar SDA, vijecnica u vijecu
Zovite Abela (SDP), bivšeg dir. Domova zdravlja, on na koruptinom snimku SVE ZAVRŠAVA, rekoše ni B ...ti pomoć ne MOŽE, samo Abel MOŽE. :)
Ovo je bruka i sramota,niko doktorima i u laboratorije ne ide zato sto mu je dosadno kod kuce,vec ima neki dobar razlog