Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlaja koji je pokrao sve sto se moglo pokrasti.Reket od 21 milion KM trazili iz SDP od Nihada Imamovica ASA AUTO
Zlatko Lagumdžija, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, i njegova supruga Amina ove godine su uvećali svoju imovinu za još jednu nekretninu u centru Sarajeva. Lagumdžija je u proteklih deset godina uvećao porodičnu imovinu za skoro 1,2 miliona KM, ali sve promjene nije prijavio u imovinskim kartonima.
Podrška onima koji znaju kako se radi diplomatskim kanalima.
Mi sa Sda i Df-om na celu?? Ma ne zezaj Zlatko.
Otkud on ovdje i u čije ime se predstavlja? I na kraju, šta je on sad rekao, treba nas EU pustiti u svoj ekonomski prostor? Pa mi smo EU pustili prije 30 godina, sklonili carine razne. Samo im zvekni porez i carine to je rjšenje. Pa trgovački lobi će nas sam tamo odvesti.
Placa sve ukradim parama , jad u čemer
Neozbiljno je pricati o ekonomiji,dok fasisticke agende zabrinjavajuce rastu i razvijaju se na Balkanu,a i u Evropi.
Koji mi. Drzava se rastace i raspada, a ovaj u nekakvoj misiji bespotrebnih putovanja po svijetu. Vjerovati u EU i da cemo mi biti toga nakon Makedonije, Ukrajine, Gruzije i ovoga ovdje je smjeshno i cisto zavaravanje
Slucajni prolaznik je u toku sa svim kretanjima.
Da se nikad nije podao političkoj vlasti i moći, što ga je srozalo kao čovjeka,ali ne kao intelktualca i stručnjaka, kojeg cijene više vani nego doma (op.a.), bio bi ko DŽEKO, DIJAMANT, ;-)
Nije to BA. Cilj je prodat državu za MVP BiH. A sad? Sad i mi znamo šta i kako kad zid ispred nas!
Iako je, prema izvještajima, šef bh. diplomatije 22. oktobra 2013. godine bio u Ljubljani u posjeti predsjedniku Slovenije Borutu Pahoru, satnice Ekonomskog fakulteta u Sarajevu pokazuju da je profesor Lagumdžija istog dana studentima održao četiri časa. Oba posla nije mogao obavljati istovremeno, ali naknade i za ministarski i profesorski angažman je dobivao redovno
kakva je ovo vlada iz sjene I ko njih zove na ove skupove?
Izdajnik! Naši proizvodi nisu konkurentni na vlastitom tržištu, a kamoli da se mogu takmičiti sa švabama. Jedino što bi se u tom slučaju desilo jeste uništenje domaće proizvodnje i potpuna dominacija stranaca
Kaddddd .ba ......... secer i voda ..... secer i vodaaaa .... AGDA ☝️sanjasssss sanjaaaati .....ubleha . Eu
Pa mi nismo u eu Zlatko.
ministar Sven Alkalaj, koji je u državi jedva boravio, a na svoja je putovanja tokom samo jedne godine potrošio oko 750.000 eura. Najviše se pojavljivao u Americi, ugovarao nižerangirane sastanke u Australiji, i to redovito u vrijeme teniskog prvenstva, te egzotičnim državama. Izvještaje o putovanjima i njihovim efektima nije podnosio, ili makar rijetko.
Srbin, Sven Alkalaj će i dalje da vam smeta u savjetu bezbjednosti. Srbi ulažu 40 miliona u lobiranje protiv moje zemlje, meni tih para o kojim lažeš je bakšiš.
Od Kine do papa Franje, voditelj iznenadio Zlatka Lagumdžiju pitanjem: Ko Vama plaća sva ta silna putovanja?