Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo su ratni zločinci na vlasti, imamo Vučića koji je najavio genocid u Srebrenici 100 za 1, treba on da bude uhapšen.
A kod nas sve posteni, demokrati pravi nema sta. Al to odgovara i jednima i drugima, i svima osim normalnom narodu
danas je vrijeme ekonomije ,da Bakir ili reis kazu da se ne kupuju u Sarajevu prouivodi koje plasira Srbija, jer nase su im pare ok ! ili da nam kazu da smo papci i idioti na koje svako gace istresa i da treba da oborimo glave i sutimo , samo nek nesto kazu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa vi kupujte proizvode iz srbije😉
Pa neće valjda Srbija zabraniti svojim državljanima u RS ulazak u domovinu?
A kad nam je hrvatska uvela testove niko nista nije protestovo. Jos sto je gora diskriminacija jel su dali ako je mjesani brak i muz ima sahovnicu onda sa njim moze proc i bh pasos. A samo bh pasos nisu dali bez testa. Znaci sahovnica je odredzivala ko ima a ko ne koronu.
Ma ko im hebe mater. Nemam namjeru ići u smrdulju.
Gdje si bio kad su Rvati uveli isto. Iz iste zgrade u Mostaru jedan sa putovnicom može u HR a drugi sa pasošem ne može. Ista gowna. I Srbija i Hrvatska!
Samo blokirati rad svih iz RS-a koji rade u Federaciji i Sarajevu. Bojkot srbijanskih i hrvatskih proizvoda u radnjama. Pojačati inspekcijske kontrole proizvoda iz Srbije i Hrvatske ( rokovi i kvaliteta proizvoda, uvoznika iz Hercegovine, SBK ).
De ba..oni postuju integritet i suverenitet BIH. Gdje bi to oni nama zalijepili bijele trake. Pa nisu nikad. Bas izmisljate.. Srbija je prijatelj .. al kad bi se za..bavali...
Po čemu je ova odluka dugačija od Odluke RH iz jula 2020. godine da osobe sa Hr pasosem mogu bez ograničenja ulaziti u HR , a ostali moraju imati negativan nalaz ?
Sve zato što se kurčite a nemate oraha u džepu moj Zlatko... Pa i u Hrvatsku iz BH mogu ući samo Hrvati, u Srbiju mogu ući samo Srbi... Zovi Zlatko Christiana Schwarz-Schillinga možda ti on pomogne
Kako mu je teško bez vlasti, politički mrtvac se upinje na sve načine da se vrati
MA VRATITE ISTOM MJEROM
Ko ovom fosili daje prostor u medijima? Totalno nebitan lik.
Fakat me boli k...c za Srbiju, ne znam nikoga ko ide tamo osim ovih brdjana. Sto se mene tice, mogu ove mjere zadrzati do sudnjeg dana
a ne rise, to je isto hrvatska radila tokom cijelog ljeta. i ovi u RS imaju dvojno državljanstvo isto kao i ovi sa HR pasošem.
Mnogo slicni politicki odluka Srbija je dala do znanja da ne postuje suvernitet Bosne i Hercegovine .Ostro sa diplomatskim porukam treba im dati do znanja da je prljavoj igri dosao kraj.
Izostanak reakcije nasih zvanicnika je nesto sto vise boli i smeta gradjanima BiH od same akcije, jer znamo sta da ocekujemo od rusitelja i negatora drzave. Nedostatak adekvatnog odgovra nas vrijedja i stvara osjecaj da smo izdani, tj. prodani od strane onih koji treba da nas zastupaju.