Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spisak HDZ-ovih zelja i drzavni udar iz Hrvatske nece proci!
Ne rise, narcisoidni covjce!
Schmidte diži halikoptere, bitange u prdekanu. Pozicija se nakrala za 100 generacija, a opozicija samo za 50. U tome se razlikuju i ni u čemu drugom.
ovaj me je koštao nade i ugasio svijetlo u BiH te prepustio nacionalistima zadnjih 20 god zarad ličnih interesa i sujete...
Ovaj lik jos u politici. Hebo takvu drzavu!!!
Potegni svoje veze sa svjetskim ekonomskim forumom, sa klaus schwabom, sa elitama, potruj nas sve vakcinama, zabrani proizvodnju mesa, daj nam bube insekte i GMO , to je hrana budućnosti!!!
Sta je sad Crna Internacionala?
Legitimni,piše i na zidu CKAPI, pa izvadi RACKU i hebi do mile volje.Sto ste vi i genocidasi kocili napredak BiH,kocili ste.Sve pada u oktobru.Ovo što radi VP,je samo probni balon pred izbore.
Narod sad mora pokazati da voli svoju drzavu BiH Nek Evropa vidi da ne damo svoje i za heroje BiH
Bitno da vam je životni standard dobar nemojte zbog toga protestirati.
VISOKO OBRAZOVANA NEZNALICA
Milanović spominje ustav.oni to već računaju hrvatskom.
Ako je tebe šta pitao?
Najveci grobar Drzave BiH
Ne znam jesam li dobro shvatio, ali mi se čini da i Lagumdžija ratom prijeti Evropi i skreće joj pažnju da je BiH na evropskom putu, a Evropa nije?
Zlatko je sposoban covjek sa vezama po svijetu. Svasta mu s zamjeri, evo prilike da on pokaze sebe u bolje svjetlu. Minimalno sto treba je da se nadje dobar medjunarodni advokat koji ce ovo ponistiti. Neprijatelj je Hrvatska koja zloupotrebljava svoje clanstvo u EU da nama pokaze zube. U EU nema mjesta diskriminaciji.Samo treba naci pravni put da se ovo obori.
Građani nisu 30 godina protestovali za svoja prava i sad će za vaše fotelje.
Hoće li i on večeras slučajno naletiti pored OHR-a?
Reuf Bajrović poziva da se sa oružjem obračuna sa ustašama.