Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Da li svjesno ili nesvjesno, više nemam pojma, miješajući se u sve živo što zna i ne zna, odlučio je da upadne u jedno živo blato jer izjednačavati presuđenog ratnog zločinca s prvim predsjednikom Predsjedništva RBiH, koji je imao respekt u kompletnom demokratskom svijetu, i na istoku i na zapadu, potpuno je neprimjereno."
Da je Šmit bio makar prosječan ,Njemačka bi ga zadržala za sebe , nego kutariši se
Nakon Gaze i hiljadama ubijene djece u 2024. godini koja još nisu ni svjesna postojanja na ovom svijetu, ništa više nije iznenađujuće. U svijetu se dešava posljednji napad na /uslimane.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
KOME SMETA EZAN I TEKBIRI??
Meni!
Našoj Stranci , koliko znam, odnosno nekima iz nje. Ali su im dragi njihovi glasovi. Obraćaju im se po Sarajevu sa "Dobri ljudi"!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iako me puno puta razočarao, Zlatko je pojam za trojance!!
Pita kome smeta ezan i tekbir... svake druge dzume cujem kako stanari traze da se ezani stisaju toliko da se cuju samo u dzamijama... dok crkve i katedrale zvrndaju i dan i noc i niko od muslimana nema nista protiv toga.
Postao je kao vegeta,miješa se u sve živo!? Stani,i ovo je BiH ambasador u Ujedinjenim nacijama??? Što bi rekli D.B.....aferim!!
Kud nemamo vise ovakvih politicara. Skolovanih politicara prije svega.
Dritanu i njivi je najbolji jer im je dao vladavinu
U pocetku Bosnjaci prizeljkivali i likovali visoke predstavnike, a sada se slazu sa Srbima sto se tice deportacije visokog predstavnika iz nase zemlje haha
Ne slažemo se mi sa Srbima, nego se ne slažemo sa Schmidt-om!
Svi napadaju Šmita osim nametnutog premijera njemu je on dao vlast , Njivi je on dobar.
Dok je donosio zakone koje vama odgovaraju bio je dobar, a sad je vegeta. Pa dobro , mislite li se već jednom opredeliti sta je dobro a šta ne???
Kada je on donosio zakone u korist Bošnjaka?
Zlaja i Rumenko! Ima li SDP trećeg Mirka Kojotovskog da nas bruka svjetskim dunjalukom sa ovom dvojicom?!
To mu je pos'o..
Šmidte.. svojoj djeci i unučadima prisustvovao na sahranama...neće ti proći, da postoji milion hdzova, a ne jedno
Alija, Zenica, Mahmuljin, mudžahedini. Pametnom dosta.
Bole vas porazi? I mene bi da stotinu godina pričam o "junačkoj" vojsci.
Klix.ba......zašto je GM: srbi, hrvati, jevreji, zločin, genocid i sl.......pa valjda se mora napisati i neki komentar u kojima se zajedno pominju naprijed navedene ne tako lijepe riječi.......
Najveća komedija je sto bošnjaci uporno kontaju da neki tamo namjestaju predstavnike i razne ljude da bi ispunjavali želje bošnjaka. Ne shvataju da dok postoji srpski otpor na povrsinu ne izlaze želje i interesi samih stranaca. Tek ovako na nekim primjerima osjete da niko ne mari za njihove želje
Previse kontas
Najveca komedija je sto svi ispastamo, nikad nismo bili siromasniji
Samo se SDA bori protiv zuluma Šmita.
Znamo kako se SDA borio nedo bog nikom al ni ovi sad ne valjaju sve isto SDA najgora