Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored svog uglja i svojih termoelektrana i obučenog osoblja, on bi tražio sisetmska rješenja.
Konja vodim, pjehe hodim čizme nosim, a bos hodim hljeba nosim, a gladan sam vodu gazim, a žedan sam oj, djevojko, selen velen...
Sistemska rjesenje = tamo dze se politicari mogu ugraditi 🤣🐑
Dok Njemačka pali svoje stare termoelektrane na ćumur, nama se hoštaplerski poručuje, ugasite TE, i kupujte od nas struju , ( bez pitanja odakle nama ) To je valjda ta Zelena agenda???
Ugalj nije budućnost ali ni plate od 600 eura nisu budućnost, zar ne MINISTRE? Volim sjedit u prljavom na toplom, nego u čistom u hladnoći!
Napraviti nuklearnu elektranu i odlagati otpad u Savu.
Ugasiti rudnike,termoelektrane i koristiti skupi ukapljeni plin sa Krka buducnost je za BiH.Mi tu nista ne mozemo bez pristupa Open Balkanu kojeg sistemski mrzimo. Rjesenje raseljenje jer nema vise Juge da stiti rudara.
SDP je gori od SDA,.. uvališe svoje amatare u najvažnija preduzeća
Uveliko se radi na sistemima solarnih panela i aBd i vjetroelektrana,a sve u cilju prelaska na obnovljive izvore energije .Solarni paneli će nakon isteka roka upotrebe biti veliki problem za odlaganje u vidu otpada.I ova nastojanja nemaju nikakve dodirne tačke s tim što neki bivši političari,ministri,savjetnici imaju firme koje se baš bave tim izvorima energije.Samo podsjećam.
Po vama je sistemsko rjesenje da prestanemo koristit prirodni resurs koji imamo, na kojem se bazira 80% proizvodnje el energije i zahvaljujuci kojem imamo neku realnu cijenu struje u BiH i da pocnemo uvozit i kupovat struju po 15 puta vecoj cijeni kako bi bili dio najvece gluposti koja se plasirala narodu i nosi naziv "zelena agenda". To sto je plata 500€ i nije neki problem jel tako, nek je struja zelena ha ya.
Sada kada dovedete na čelo Elektroprivrede čovjeka iz Vodovoda , vjerujem da ćete to sistemski riješiti... Bolan ministre izgleda vi stvarno podcjenjujete ovaj napaćeni narod. A NAROD VAS SAMO GLEDA I POSMATRA i ne može da vjeruje šta govorite, jer vidi šta radite!!!
Jeste osilili,a navrat nanos vracali blok 7 kad je prigustilo!Ni Evropa nije spominjala tad emisije kad im je falilo struje prije 2 godine!
Kad čujem sistemsko rješenje naježim se. Halooo nametnuti, pusti ti budućnost, šta ćemo mi za sadašnjost?
Sistemsko rjesenje ove vlade je samo sistemska krađa svega sto se moze ukrasti i sto se moze ugasiti
Da nije možda cijepanje atoma budućnost
Evo javljam se dobrovoljno za cijepanje. Kolika je dnevnica?