Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko propadne na idućim izborima to će bit ovaj jadni SDP. Naša stranka, Konaković i bratija će im pokupit 70% glasova
al i dalje stoji da treba uvesti elektronsko glasanje, eto kad vrate one raspiratore, kinezi novac sigurno nevracaju ali neka daju u zamjenu aparate za elektronsko glasanje, ako Fikret tu trampu izganja postat ce heroj
Kolega Irfan Cengic je Kantonu Sarajevo isporucio kuma Malika Garibiju koji ulazi u historiju kao prvi ministar vlade bez dana radnog iskustva. Mogla je Lana i to spomenuti..
"još je čudniji odgovor iz Tužiteljstva HNK, da nemaju niti jednu zaprimljenu prijavu" znamo kako u HNK nestaju dokumenta, nije se ni cuditi.
glasam za Lanu
Ti nasla njake koliko si momku iz mostara dala para iz budzeta
Propali ko kauč !! Zahvalite se Nikšićima, Mašićima, Magazinovićima i ostaloj gamadi. Ni Asim Sarajlić nije uradio više za SDA od ove ekipe !
Ja ljepe mace.
Sto bi ti volio drkicu bacit na te cvike.
Lana,tvoj problem i problem tvoje stranke je u tome da je Dino Konaković bio u SDA toliko desno da je obišao krug i došao vam sa lijeve strane. Ko zadnji izađe iz SDP-a neka ugasi svjetlo
Neki koji se vide na ovoj fotografiji imaju udjela ili su vlasnici nekih firmi sa značajnim poticajima od strane države/entiteta.Nekada ste se borili za načelnička mjesta u gradskim općinama u Sarajevu,a sada ste prihvatili "mogućnost" da predložite kandidate za 3 vangradske općine. Svakom po zasluzi.
Vi ste nesposobni...
Neofeministica!
Dolazi čiča od 60 godina na glasanje, uzima glasački listić, glasa, te uze stolicu od jednog člana komisije i sjedne. Upitaga ovaj:– Čiča, što mi uze stolicu? Je l’ vam nije dobro?– Ma dobro mi je, nego hoću da sačekam oca, a ne znam hoće li skoro doći.– Pa dobro, idite kući i sačekate ga, doći će kući posle glasanja.– A ne mladiću, on ne dolazi kući već 25 godina, umro je početkom devedesetih, ali zato redovno dolazi na svake izbore, pa reko da ga vidim…
A da se oglasite povodom izbora za KO SDP Sarajevo?
Krali ne krali, ne može Nerko do mansata bez kompenzacije. Je li to on bolji i veći covjek od Bešlagića, kojeg je besramno špbijedio varanjem, ucjenama pristiscima i laganjem na unutarstranačkim izborima. I Onda ne smije da se kandiduje za člana predsjedništva BiH? Koji K.... si štelio da postaneš predsjednik stranke kad nemaš m-... za dalje?
Lana znas li da je tudje prokleto,pogotovo od invalida sto si klepila
Sdp moze izaci na izbore i sa praznim listama, jer ni cenzus nece proci. Da li vi u sdp-u shvatate da ne postojite da vas je hadzija dino ugusio, ko da vam je on predsjednik stranke. Trgnite se iz zagrljaje anakonde. Ipak je on dijete sda.