Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce Konakovic kritikovat Lendu zbog ovog hahahaha
Hoce 100%
Trojaneri su sarajevska ispostava HDZ-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedan jako kulturan šuk UZP navijacima.
Hdz i Snsd rade po matrici Zg i Bg, po uzoru Cjetkovic Macek. Sda je krivs samo zato sto je iza kulisa s njims se brazimika, cestitala praznike, plijen dijelika. Zato nema oprosza.
Evo ja sa mora čitan komentare nebhulozne kao i vijesti
Čitajući istorijske analize ovog Klixa reklo bi se da nema miroljubivijeg, prijatnijeg i poštenijeg naroda od Bošnjaka. Eto samo ste vi stradali od Srba i Hrvata, dok ste vi na njih bacali cvijeće i slali ljubavne poruke. Nebuloza, nikad do pomirenja dokle god objektivno ne sagledate sve loše što ste i vi činili drugima.
Bravo Lendo ! Samo tako - oštro odgovori rušiocima B i H !!!
''Ratne zločine u BiH 'zaraćeene strane' su učinile u ovom omjeru: Sr. strana - 85%. Hr. strana - 13%- Bos. strana - 2%'' -Tadeusz Mazowiecki,
Što ako srbi podignu spomenik neosuđenom Miloševiću?
Ne znam zasto je HDZ advokat RSa, jer uvazeni general kao prvo nije osudjen, a kao drugo, ratovao je zajedno sa sa HVO, kada su oslobadjali Vlasic i plato Kupresa. Bolje da se zapitaju zasto su u sukobima 1993. npr. uhapsili uvazenog Ajanovica, kojeg su poslije isporucili srbima.
UZP Kako vas nije stid da išta pričate kad vas je Svjetski Sud osudio?Nikada se nemožete oprati od te ljage da ste bili Agresori na Suverenu susjednu zemlju BiH
Tako je, a ne kao Trojkaši šutit u Konjicu kad Dodik psuje Srebrenicu.
Opet se ljudi zavadjaju jer bi neko htjeo da vlada. I prije su to isto radili jer ne znaju drugacije i nemaju nista da ponude stanovnistvu. Rezultat ovakvi poteza je egzodus. Nece nas biti ovdje za generaciju dvije.
Allahu fala pa imamo da se cime ponosimo, Armijom Republike BiH, cija se odbrana i ocuvanje BiH izucava na visokim svjetskim vojnim skolama. To sto se oni i anamo oni ponose sa negativcima, njihov je problem.
HA ha ajd mi Reci na kojim se to školama izučava? i Ajd mi reci koju je pobjedu ostvarila A bih ,šta su oslobodili koji dio BIH.?
I onda se čudom čudite što ste nebitni i što vas se ništa ne pita van 23%
Neki mediji pišu da je taj general smaknut da ne bi bio osuđen po zapovjednoj odgovornosti. Šta vi mislite o tome?
Ustati pa spomenuti ime generala Alagica
Lendo General
Tako je!
Lendo znamo sta je Alagic radio, kao i Cikotic Mlaco i drugi, po Bugojnu, Konjicu, Vitezu, Zepcu. Pricaj o tome Lendo.
Isto sto ste vi radili po Maglaju,Seheru,Tesnju itd