Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nepovjerovati koliki prostor dajete ovoj skupini... Stice se dojam da vam je glavni urednik teski ljubitelj analnog otvora.Al fakat!
Gej lobi, svi oni dobiju dobre pare, klix da objave vijest, ovi da nosaju zastavice, sve u svemu 90% stanovnistva BIH je za degenek pedera, ovog zastupnika "peđu konja" treba zapamtiti pa na izborima zaobici njegovo ime u sirokom luku, mada njega izbori ne zanimaju i on je na platnom spisku pederskih kompanija iz butur dunjaluka.
Ovog borenovica treba karati turpijom rašpom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
oooooooooooo ima li vam kraja...........
homoseksualnost je duševni poremećaj, bolest . te kadnike treba institucionalizirati u duševne bolnice i držati ih na lekovim. Pa sve gejevi uzimaju drogu i po tome su poznati. Mora im se stati u kraj jer kada vidite i da je 90% homića zaraženo nekom polnom bolešću jasno je da se mora nešto mapraviti za njih.
De ih bogati ti izleci ako znas gdje zapelo ;)
Dobro je, vec sam se zabrinuo da ce jedan dan proci a da ne spominjete pedere. Ko da mi nemamo drugih problema nego da razmisljamo o shupak meraklijama. Koga se tice sto oni vole da se zegaju u pakash?
Zar nije ovo zabranjeno u Islamu??
Islam se treba se malo obnoviti, nezivimo vise u 16 stoljecu. A katolicki popovi jebu malu djecu a u istom pricaju kako je homosekualnost bolest, nigdje veze.
Muslimani bi vrlo dobro trebali znati razliku između pedofila i pedera, jer je Muhammed a.s. bio pedofil, ali ne i peder.
Nema se xa dok se jaja od jaja ne udare hhhhhhh
Definitivno ce @individuator da dodje ovde, da vidi sta se pise o njegovoj sexualnoj orijentaciji i kolegama topdzijama i furundzijama :)
Sto su ugrozeni,pa sta treba da vam jajca titramo,ajde ba karajte se medjusobno i uzivajte ali nas ne dirajte,i ne znam sta cete na ulicama da nesto dokazujete i trazite,pa niste izmislili toplu vodu,nego ste obicna raja i fukara koja nema "muda"
lep je dzigi u ovoj drzavi niko nema muda.... obezmudili du nas totalno ovi sto sjede na vlasti...
Bravo za Našu stranku. Napokon jedna normalna stranka ljevice a ne naciosocijalistička kao SDP, DF i GS. Podrška pravima manjina.
nije mi jasno sto ljudima smeta ko zivi s kime... homofili su obicno vrlo pedantni, stanovi su im fino uredjeni i cisti kao kod najbolje domacice, prave dobru hranu, imaju smisla za estetiku i imaju empatije vise nego prosjecan muskarac.... ako te ne dira sta ti smeta sto je homo... meni vise smetaju siledzije koje hodaju po gradu, bahato ponasanje, nekultura.... dok to kod njih bas nije prisutno
@brriss2x Pa Sodomisti imaju slične adute. Pedantni su, kreativni, pa su i cak intelektualci, ali drugačije od tih bolesnik ovi taslace svoje kućne ljubimce u pakšu. Zašto su onda ovih bolestni a ovi drugi nisi, a tako isto ostali bolesnici kao nekrofili i pedofili.
hajde samo stavljajte minuse a ja se bas ismijah ovim komentarima.... svi pisete protiv njih a koliko vas je zapravo imalo prilike da sretne i da poprica ili da saraduje na poslu sa nekom takvom osobom ? sasvim su kao i svi mi, dobri, losi, veseli, tuzni, vrijedni, lijeni.... nikakve razlike...mozda malo vise nesretni jer ih vi koji moralisete ovdje odbacujete... i njih je bog stvorio iz nekog razloga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha, a pazi ovo što se prate trendovi u nazivu su im dodali i ( I ). Pogledajte i informisite se (wikipedia.org/wiki/Gender_dysphoria). Te bolesne ljude u ustanove za liječenje, i liječite, a ne da namećete čitavom društvu da prihvate te bolesnike. Zaista je apsurdno.
pederi stop! ⛔️⛔️⛔️
Kad ova skupina dobije pravo onda su sljedeći nekrofili, pedofili i sodmisti koji trebaju dobiti svoje "demoNkratsko" pravo.
Činjenice: što je drustvo primitivnije, uloga vjerske zajednice je jača, a netrpeljivost prema manjinama izraženija. Zanimljivo da u takvim drustvima kultura izumire, knjige se ne čitaju, humor je prizeman, zubi prorijeđeni. Pripadnici takvog društva uglavnom misle kako sve znaju, a znaju skoro ništa. Bosna je zaista puna likova koji čuče po brdima i naprđuju.
Činjenice: što je društvo ''naprednije'', netrpeljivost prema dominantnoj vjerskoj zajednici ja jača, dok se manjine tretiraja kao povlašćena vrsta. Zanimljivo je da u takvim društvima kulturom se nazivaju performansi diskutabilne kulturne vrijednosti, humor je zabranjen pod izgovorom zaustavljanja govora mržnje a knjižare i biblioteke služe za ''50 nijansi sive'' i deseti nastavak popularnog naučno-fantastičnog serijala. Za zube se slažem.
Koja je razlika između pedera i frižidera? Frižider ne prdne kad iz njega izvadiš kobasicu.
to ti iz iskustva?