Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orban,ruski covjek rastura EU iznutra.On je veliki prijatelj Dodika koji je takodjer ruski civjek i razara BiH iznutra.
@gooUser1587337972..vidim ti po komentarima da si velikosrpski fasista i da mrzis ljude sa drukcijim imenima,mrzis sve religije osim SPC,mrzis ljude koji nisu visoki,mrzis ljude koji ne pobijedjuju u sportu,mrzis ljude sa velikim nosevima,mrzis lgbt,mrzis sve koji nisu bijelci.I ti gresko prirode nekog nazivas ovcom🤣😂
@SimpleRed Da je Josip Broz Tito živ, ovaj Orban ne bi smio glasno ni prdnuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I to od premijera čiji narod je se doselio iz centralne Azije u Karpatsku kotlinu. Narod kojima i ne govori indo-germanski jezik . Romi su za njih pravi Indo-Arijevci
U igri je 100 milijardi Evra za Madjarsku od 2023 do 2027g.Vidjecete sada price kada to bude na stolu u Briselu.Szyarto ce prvi dati guzicu na izvoli.
Vratite Madjarsku u Rusiji.
Tako se to radi ko voli svoju drzavu
Pa dobro sta je tu rasizam ako nesto ne zeli, nije ove ostale nazvao pogrdnim imenima
Bijela rasa je najraznovrsnija na svijetu, i najljepsa. Ali neko ocigledno zeli da bijela rasa nestane
Koje crne vrijednosti EU.
zamislite ovoga sa brčićima i šljemom,nema dalje.
Nek povede brata Do_dika u Rusiju kod Putina.
Najveći nacionalni lider novijeg doba.
Ako ovo Milanovića ne zamisli onda će i on završiti kao Pahor u Sloveniji.
Kretencina rasisticka..
Vidim, plaho se nasekirao radi toga.
Pa nije još dobio iz evropskh fondova predviđenu pomoć za ublažavanje štete od korone. Još takve dvije zabrane i nasekirat će se i to ozbiljno, a traži se od ovih evropskih klubova. Nego nek Dodik traži one svoje milione dok još možda može bar jednu ratu dobiti. Razvuklo se to pola godine kako mu obećao pa neki dan ponovo, a ništa još.
ima li ista gluplje za procitati od ...osudili...i sta su zapravo time uradili nista
Koristim priliku da ponovim da u BiH društvu ima mjesta rasizmu, diskriminaciji i govoru mržnje.Tako nas odgajaju i za takve glasamo.Mozemo li preko reda u EU?
Da li se Orban prebrojao....