Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su bili pametni i da ranije tako urade i da uguse ovu gamad iz SDA jednom zauvjek ali nije ni sad kasno
@DeremTeKuvcom Haman preskočio terapiju, ili je naograjis'o, gluho bilo :)
@klixJeSDPportal sutra da se izbori ponove ne bi mogli opet pokrasti ni ovo što su ovaj put uspjeli pokrasti, pa bi hladno otišli na smetljište istorije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
TAKO JE,SAMO JAKO I SDA KRIMINALCE PROTJERATI IZ SVIH PORAD DRŠTVA GDJE MOGU NARODU NAŠKODITI A ŠKODILI SU U PROTEKLIH 25 GODINA! ☝️🔚🔜
SVAKA ČAST, SAMO OŠTRO I STJERAT SEA U KUT! 👊
KRIMINALNA HOBOTNICA SDA NA APARATIMA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JJ vlč km
jadan SDP spao da trckara za Kojovicem da mu da malo vlasti u Sarajevu.Aferim Bošnje Srbi u Banjaluci .Hrvati u Hercegovini a Srbi i Hrvati u Sarajevu,
Ma stipu fukaru nek prica. Jos Beg nije progovorio, a zna se cija je u ovoj drzavi zadnja.
SDA JESTE HRPA GOFANA, ALI NE SMRDE NI PRIBLIZNO KAO HDZ I SNSD, PA I SDS I ONI IVANICEVI. MEDJUTIM KAD CITAM KOMENTARE KOJIMA SIMICI POVECAVAJU LAJK NA UMJETAN NACIN, ISPADE ETO SDA PROBLEM, NISU COVIC I DODIK NITI NJIHOVE KRIMINALNE MAFIJASKE ORGANIZACIJE?
MEDJUTIM STARI SISTEM POSRBLJENIH I POHRVACENIH MANJINA. PLJUJ PO SDA, KO FOL ONI SU TOLIKO LOSI DA NIKO NECE S NJIMA, DA BI ONDA PRISILILI SDA DA PRIHVATA BILO KOJU PONUDU, PA I ONU KAD POSRBLJENI I POHRVACENI POSALJU GDJE BI SDA MORALA PRISTATI NA NJIHOVE UCJENE. INACE NISTA BOLJI OD SDA NISU SBB I SDP.
@Coin Talibanu u kantonu Sarajevo nema ni HDZ ni SNSD jer ste istrijebili Srbe i Hrvate...
JE LI OVO LJEVICA ILI SU OVO VLASKE CIGE? DUNOVIC I KOJOVIC FORMIRAJU VLAST U GLAVNOM GRADU GDJE ZIVI 450 000 BOSNJANA? DUNOVIC I KOJOVIC VAM FORMIRAJU VLAST U ZEMLJI GDJE SU VLASKE CIGE ISTRIJEBILE DOBRE BOSNJANE SA 49% TERITORIJE, A UZP ZLOCINCI SA JOS 27% I DALI STE KOJEKAKVIM KOJOVICIMA I DUNOVICIMA DA FORMIRAJU VLAST U KANTONU SARAJEVO GDJE SE OBRCE VISE LOVE NEGO U GENOCIDU I UZP HERCEGOVINI ZAJEDNO?
PA DOBRO, SARAJEVO JE UVIJEK BILO OPICENO, OPICENOST TOG POSRANOG NARODA TAMO JE KRIVAC BAREM 20% ZASTO JE SARAJEVO ZAVRSILO U BLOKADI NAJDUZE U HISTORIJI PLANETE ZEMLJE. JEDNOSTAVNO, SAMI SEBI NAJGORI NEPRIJATELJI. MISLIM HALO, BIRATI NASU STRANKU, NASU STRANKU KOJA KOKETIRA SA CETNISTVOM JOS DOK JE BAJIC BIO GLAVNI BAJA NASE STRANKE.
DALI KOJOVICU I DUNOVICU ZA KOJE NI RODJENI CLANOVI PORODICA NISU GLASALI (U SARAJEVU POBIJEDIO DODIK MEDJU VLASIMA) MILIJARDE U RUKE, E SVAKA VAM CAST?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čovjeku pozli od komentara, gdje ste svi vi lajavci? izađite na ulice pa tamo recite to što ovdje pišete
čovjeku pozli od komentara, gdje ste svi vi lajavci? izađite na ulice pa tamo recite to što ovdje pišete
Četnici pobjedili u Kantonu Sarajevo!
jes' vam vatra u pm... :)
Đe Dino,jedino bi njemu vjerovao,ovi ostali atibosnjacki svi redom.Ali treba ih pustiti da vidimo taj Dzenet od zivota,dzabe udzbenike za osnovce,plate vece u drustvenom i privatnom sektoru,penzije itd.Ako ne ispunite obecano,treba vas pelcovati.
Lipo se ovako likati, ali - samo budala može vjerovati da ovo može uspjeti, mada nebi bilo loše, u najmanju ruku da i to vidimo. Startna greška je u tome što ste odmah poletili ko tele u kokuruze. Pogubit ćete se... Mudro je bilo ponuditi vremana izbornim pobjednicima pa ako ne ide onda vi. Ali VI OVAJ SVIJET PRETJERANO VOLITE A ISTINU ZABORAVLJATE.
Ova će koalicija trajati toliko dok neko iz SDA ne pokaže bilo kom vodećem iz ljevice 500 eura....
@bogoljub kada će narod na Balkanu shvatiti da je kod naših političara lični interes puno jači od kolektivnog !?
aaaaa a tornjaka niko ne spominje.....opet ce na aparate :)
ovaj plan 10 sdp-a i ovi svi planovi konakovića , naravno df bez plana, realno se mogu ralizovat za pola godine, šta mislite dalje raditi KLOCOVI JEDNI
Sklonite tog šoupka mašića sa slike, moram djete u drugu sobu poslat'! plače, isprepado se čike
Samo u BiH gubitnici formiraju vladu odnosno pokušavaju da formiraju
Mozda bi se trebao raspitati malo. Godinama u mnogim evropskim zemljama koalicije formiraju vlast, bez obzira koliko su dobili na izborima.
Aj' fala nekoj stvari!