Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brinite se vi za građane bar za one koji su preživljavali ratnu golgotu.Nadlijetanje borbenih aviona može smetati samo profiterima i dezerterima koji su rat na tv-u gledali.
Anonimni Novinar svoje mišljenje iznio kao vijest na glavnoj stranici portala - to je SAMO TVOJE mišljenje. Nakon 4 godine vojnih parada ilegalnog 9 januara, od kojih je zadnja bila na ulazu u Sarajevo, budalama se mora objasnit da prestanu ili će dobiti batine.
Amerika je nebitna, sutra ce Trump ili neki republikanac povuci Ameriku iz NATO saveza, a onda ovdje ostaje srbija naoruzana do zuba i obezglavljena vojska BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Emotivno kolektivno prisjećanje na '95. kada smo sretni gledali u nebo sa kojeg nam je na ovaj način došla pomoć u obliku bombi koje su precizno pogađale agresorska skladišta i tenkove koji su nas okruživali i sijali smrt gotovo 4 godine.
Meni je baš bilo moćno, volio bih da svaki dan prelijeću:
Neće nas valjda opet bombardirati znak prijateljstva.
Sjetim se granatiranja Zenice i Zeljezare 1992, pa mi toplo oko srca kad znam da ovo nisu neprijateljski avioni.
Mene će jedino radovati onaj zvuk američkog aviona koji bude zadnji pokupio američko okupatorsko osoblje i kojem će na krilima i trupu visiti Trojkaši koji zajedno budu bježali sa njima.
Puerto Rico II
Samo naivni bošnjaci još nasjedaju na neku Jugoslaviju iako se iza krije srboslavija.Americki bombarderi su poruka veliko srpskoj politici koja tako pređe Širinu i krene u masovno klanje zato se ovaj put treba radovati bombardereima i američkim prijateljima.
Glupjii text odavno nisam procitao ... Kod vucica se ljulja stolica.. Vulin trci u moskvu na konsultacije. Nakon par dana nemiri srba na kosovu napadaju nato vojnike a on prica o ptsp nas koji smo prezivjeli opsadu Sarajeva
Tacno...100%
Ma kome? Pa srbi su ih pobili.. od beba koje nisu jos ni ugledali svjetlost dana pa sve do staraca... skoro pola BIH etnički očistili... a ono malo sto se vratilo i prezi jelo ukopavajuci se po šumama... protjeraju i danas..
Vi kao portal najvise podsjecate ljude na rat i budite mrznju u ljudima.
Jok trebali su mjesec prije najaviti
Koji glup text. BiH fakticki nema nacin da posalje poruku da je spremna da se brani zbog toga to za nas rase Ameri na cemu treba danim budemo zahvalni. To se zove politika odvradjanja a ne macho politika. Da smo imali i pokazali zube 90tih do rata nebi doslo
Mene će jedino radovati onaj zvuk američkog aviona koji bude zadnji pokupio američko okupatorsko osoblje i kojem će na krilima i trupu visiti Trojkaši koji zajedno budu bježali sa njima.
Bošnje namah u delirijumu - a već sutra će im Marfi ispostaviti za ovo "brujanje" fakturu u vidu novih hapšenja ne-trojkaških bošnjačkih prvaka.
Meni je baš bilo prijatna ta buka .
U pravu je novinar u jednu ruku ali s obzirom na situaciju na Kosovu, nije naodmet malo pokazat prangiju ako dodje stani pani. Da je srece Slaveni se ne bi satirali medjusobno ali vnago smo svi redom