Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde ne glupirajte se. Svi vide da je ovo propalo, nekakav imaginarni milimetar nepretka, samo Niksic i Magazinovic slave kao da smo vec usli. Vas napredak je zaposljavanje kompletne familije Habota, poskupljenje struje, plina i registracija.
Ne mijesaj stvari, i nemoj da se lazemo i unizavamo. Trojka je propast, tacno. Ali shvati da drzava nije niti smije propast, niti to smijemo ikada prihvatiti kao neko stanje, vec problem koji treba rijesiti. Sta bi Palestinci da li da imaju ovo sto mi imamo. Zato, drzimo se pravih vrijednosti i samo naprijed.
I ti Saša šupljiraš godinama tebi je dobro a šta je sa običnim ljudima.
nije nista slagao...bit ce dobro...ali kao i do sada...samo uhljebima...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
I ti uprska i šefa i stanicu,šta je bolan tu dobro??! Ako ikad uđemo u tu EU neće svakome biti dobro,100%,za svaki biznis ćeš morati imati dozvolu i kasu,nema pečenja rakije,nema berbe šumskih proizvoda i prodaje pored ceste,u stvari nema ništa bez kontrole,dozvola,fiskalne kase,ništa bez računa!!Imamo iskustva susjeda pa ne treba o tome trošiti riječi!!
Akonsu ovo dobro znakovi,pitam se kako si polozio vozacki. Lazem sebe….
Sta si ti uradio za BIH ? Ljudima u BIH su puna usta mladih, obrazovanih, koji hoce raditi, dodju izbori oni opet glasaju za ove koji su vjecito poredani od 1. Do 5. broja. Ovaj je velika ublaha kao i svi oni koji su tu preko 15 20 godina prisutni. Dajte malo prostora skolovanoj, pametnoj djeci koja hoce raditi, onoj od 25-35 godina. Zato naredne izbore molim Vas izadjite i glasajte samo za omladinu, ALI ONU PRAVU, a ne ovu od 50 godina.
ne rise ba
Nigdje se necemo maketi dok ista Europa dobrano ne pritisne secesioniste financijski. Zasto Pro-Bih strana ne lobira da se ukine podrska komercijalnih banki PCu, zasto jos uvjek mogu tusiti svoje obveznice? Trebamo sami proaktivno djelovati i ne uzdati se da ce nam Europa i Amerika sevirati funkcionalnu drzavu na tacni!
Rijetko iskren,direktan,uljuđen,pismen, političar 👏
Sta je dobar znak, demagogu jedan.
Čuj dobro.. Kome tebi?
Jašta je dobar znak, de ba . Nemoj da se lažemo, neće oni nas u EU zato šta u BiH živi 2 milona muslimana. To je razlog, ostalo je šuplja.
Bugarska ima 600000 muslimana, Njemačka, Francuska... a Crna Gora ce uci uskoro a ima muslimana...
haha kakva ubleha,