Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo ni sjena onog Durakovićevog SDP a za kojem sam devedesetih glasao. ovi su socijaldemokrati, koliko i Soroš...
Konacno da se nesto pokrene s mrtve tacke a vezano za kriminal u javnim nabavkama. Stotine miliona zavrse u privatnim dzepovima, nasih para.
da makar neko nesto radi u ovoj drzavi
I vi kao vlast to sve znate i pristanete na to..i onda nama ublehu prosipate
Magazinoviću SDP je OGOLJEN u kriminalu, korupciji, nepotizu... Tako da sellam salje Arijana Memic, a pozdrave salje bivsi dir. Domova Zdravlja Abel (SDP)- na snimku veći i do B... p.s.U srijedu je odrzana konferencija SDP Stari Grad, na kojoj su pristupila dva opcinska i gradska vijecnika Sead Skaljic i Jasmin Skorupan, a koji su od strane SDP-a bili okrivljeni kao GLAVNI krivci sto Bogic Bogicevic nije imenovan za Gradonacelnika Sa
Magazinović ti se ponašaš ko da si OPOZICIJA, ljubi te Vukoja....pitaj to kolege iz Trojke koji su u Parlamentu BiH-a, populizam i PREDIZBORNO FLOSKULE ne prosipaj narodu!!
ma nije moguće
Ble. ćak ne buba cijenu agencija nego aviokompanije, a pošto vi guzonje kupujete aviokarte dan pred odlazak na put e te su vam karte onda najskuplje.. Vidi se da si 30 i kusur godina na budžetu..
pojede l'ovaj lik kutiju kako je rekao da ce...
kaze bakir da ce zaposlit 100 hiljada ljudi
sto hiljoooooodooooo hahahaha bio sam to zaboravio hahahahhahaa
svaka cast za ovog lika