Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste s tim narativom o izdaji Pokazujete da ne znate ništa drugo do vrijeđati i napadati aktuelnu vlast. Šteta koju ste nanijeli vi poltroni i vaši SDA gospodari odjekivaće još godinama. Ti mali pogotovu ništa ne znaš.
E čuj za malu djecu i top komentar, radi hdz centra a botu. Pa čovjek je sve izdao što se moglo izdati DEA CIA Europol poslali dokaze da je stranku finsirao i osnivao kartel iz Dubaija a ministar sa porodicom pozivan u Dubai i sve troškove platio Tito Gačanin. Niko ga još ne hapsi jer trenutno im još treba upravo tvom šefu i Dodiku. Kaže Gačanin na sudu u Holandiji morali smo osnovati svoju stranku jer se sa Bakirom i SDA nije moglo raditi.
Stranka koja je pogazila sve građanske principe i okačila se SDA oko vrata....
Ja ne mogu da shvatim ko glasa za ovakvog licemjera,lazova, nekulturnog, bahatog lika
Vi sve jedni na druge govorite da su izdmdajnici a sustina vam je da i jedni i drugi grabite sto vise budjetsku sisu !
Za ove sto govore izdaja ovo ono, tipicni SDA uhljebi. Duga je lista SDA necu reci izdaja kao vi uhljebi nego talovi. Pored revizije tuzbe najveci odron za BIH, SDA glasa za SNSD Dusanku Majkic umjesto Mirka Sarovica, pa daje 4tog delegata SNSDu i vlast u domu naroda, Prvi put u istoriji SDA prepusta ministarsku poziciju SNSDu. koja pripada bosnjaku....ima toga kamara....unistene firme...
SDFA = g4e
Mesalica za budućeg premijera federacije! Čovjek stvarno to fino analizira potkrepljeno argumentima ma ulijeva povjerenje sve bi on ovo popravio da nam je još ovakvih pet sest bili bi Švicarska...
Vala Emela p..rala si se na svoj pos'o izborom sugovornika.
Ovaj konta da mi ne znamo da je on član etničke stranke.
hahaha a DF je državotvorna, pro građanski orjentisana stranka?! hahaha na čemu si Mahire crni
Klix, FGR, HDZ-ovci, Fake tv, (H)Avaz - su dobili nalog iz jedne Ambasade da krenu žestoku kampanju za Trojku, osobito za posrnulog Konakovića. Znaju oni da Trojka diše na škrge i da joj najesen slijedi eutanazija - zato svi oni nastoje da joj preko gomile novozaposlenih botova daju vještačko disanje. Ali, đećeš ba mrtvaca oživiti.
Konaković je shvatio kako se jesen približava da nema čime izaći pred birače osim s aferama. Zato je krenuo Seferovom taktikom: pred svake izbore Sefer bi svim dušmanima BiH prijetio novim ratom, a čim se izbori završe, on, sin mu i Backović bi dijelili svoj izborni plijen i tako sve do novih izbora i novog "paljenja raje". Konaković će prosipati šuplju do pred izbore: a onda kreće nova predaja preostalih institucija.
Mahire suti i beri pare.
Mahire NeDipr
Da su kadeti samo u kosarci..ahahahs....Koje prskanje po Dtiranu Kifli Gavrilu Dinokiju...
Pošto je bila diploma u Brčkom? Ili ti je savjete dao propali student medicine Zlatan Begić? Ti nisi prevario, samo koga nisi sreo. Ako si nam ti mjera izašta, pali smo vrlo nisko.
galamdžije i vodenog zvona