Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR zadužen za spomenik na Vlašiću!!! Pametnom dosta.
Kakav je to VP kad mu građani moraju tražiti reakciju? Zar on ne bi sam trebao to da spriječi? Ovo sve dokazuje da je instaliran ovdje od strane EU da nas do kraja unište
Jadan je forum na ovom sajtu kada banira nekog ko je stavio ovu temu.
De, eto vi njima napisite knjige i sta ce uciti.....
Trazite nemoguce... nikad nece u RSu uciti o Mladicu i Karadzicu kao zlocincu.
Majke srebrenice zahtjevaju????Nesto slicno kao kucni savjet udruzenja etaznih vlasnika zahtjeva da se u federaciji Bih ukine zelena boja sa svih objekata.
Predizborna kampanja počela
Sve je to djelo Schmidta, Sattlera i ostalih puno glavaca iz OHR-a
Evo jedne predizborne kampanje
Oglasili bi se da je kakav spomenik Nanicu Alagicu itd
Pa ne skine on u RS jer njemacka ima deal sa Srbijom zbog Litijuma! Turista obicni, jedini ga bosnjaci jos slusaju...
jadan je onaj ko smitu vjeruje...pozucija njegova kao miterana 1992 u sarajevu..
Heljp heljp i tako 30g+
Pred izbore se najviše udara na emocije ljudi, negira genocid, obećavaju entiteti, građanska država, a zapravo se samo tapka u mjestu i osigurava vlast. Schmidt vherovatno neće reagirati dok ne prođu izbori i zato provokacije treba ignorisati i ne davati zlikovcima na vlasti da opet zavladaju strahom i bijesom ljudi.
Odbrambeno-otadzbinski rat , koliko lazi u samo dvije riječi . Ako zele da im djeca ne saznaju pravu istinu onda ih ne smiju pustiti u svijet na školovanje. Znači mogu ih lagati dok su mali .
Od svega spornog, to i nije laz.