Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemate vi savjesti,vi imate naređenje Dragana Čovića .Baš mi je drago što ste izdajnicima iz Trojke "zahvalili "za Vukoju
Dragi Ministre, vi ne glasate po svojoj volji vec po volji naroda. To sto je ovdje sve naopako je drugo
Vidim stavio HDZ trojčicu na mjesto gdje i pripada.
Hhahhhahhah Delicu g*upane hahhahaha
Kartelasi umislili da mogu svima krojiti misljenje.
Nije fino lagati Martinoviću. Nisi ti glasova po svojoj savjesti, već onako kako Ti je naredio gazda Dragan Čović.
Pitajte Delica kad ce peletera ?
Delic je trebo nesto konkretno predlozit,recimo kao i svugdje u svijetu,ponudit poso ko je na birou prvo to,ako neces raditi noga sa biroa sutra dan,ako nema posla trenutno,neku naknadu recimo 100,200 km,koliko se moze,on se uhvatio skidanja sa zdravstva,aktivnih i pasivnih,to vec slusamo 30g.
Sad ce izbori,on se ponadao ljude poskidati sa biroa i pohvaliti se kako je smanjio nezaposlenost.Srecom,ta podvala mu nije prosla.
HDZ i volja???
Da, zalosno je... Ako ste vec dio vlasti nikako nemoze biti jasno sto ne glasate za zakone koje vlast predlaze. Uglavnom vasa prava i ciljevi su jednostavni. .. - sto drzavi gore - vama bolje - sto narodu gore - vama bolje Zalosno...
HvaLanasaVjetnOstiiUstaVnosti. Dobru se okreno...
Ovako se to radi Mašiću ,Žuljeviću ,Dino ,Nerko ....a ne podanički i izdajnički kao vi
Jedno te isto, jedno te isto, jedno te isto. Idemo ruke gore, sad idemo svi. Jedno te isto, jedno te isto, jedno te isto.