Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta hoce ovaj lelemudan
Hoće da kaže da nema nezavisne erres nikada i da se državne nadležnosti ne mogu otimati voljom jednog entiteta.
brate moja glavica kupusa u basti se pita vise od tebe
jasno je da je (ko biva međunarodna) zaštita Bosne i Hercegovine uslovljena slobodom korupcije, slobodom pljačke, i otimanjem osnovnih ljudskih prava i sloboda od građana a posebno od radnika i nezaposlenih.
I Masic naucio kako se zivi od politike...vec duze vrijeme. Samo se oglasavaju jedno po jedno, a na UN zasjedanje Schmit ne procita ono sto je napisao. Sve je to rezultati polupismene i poluusmene diplomatije.
Međunarodna zajednica je nagradila genocidaše,priznavši im genocidnu tvorevinu i da se pola Bosne zove samo po jednom narodu.
Jel to žena pustila da se nešto kaže.
Specijalni predstavnik predsjednika SAD-a - ja mislio ovaj lik to, kad on sjedio tamo niti ga je pito iko osta niti je pricao, usliko sliku i sad kenja, a rsm brav
Eh ovako da ovom prilikom nešto kažem i ja, hvala vam na pozornosti i doviđenja. I da još nešto kažem ovom prilikom želim da se zahvalim kretenima i ovim ostalim ratnohušačkim da se nadudlaju k.... I to privremeno za rat, mrš u 3 pm svi koji mislite da prozivate i da sebe održavate u vlasti dok bi drugi ginuli.
Pa jel morao baš ovaj ispred SDP-a da se javi? Vidi mu pogleda, majke ti. Ono kad misliš da si pamet i u centru pažnje.
Ahaha,svajku budalu izvlacite,samo da ima sta reci za vase ove ovce ovdje kliksove.
Kako ti je zete dedo Lenjin u Hrenovici
Uhljup neviđenih razmjera
Poruka je da nas ne hebe niko ni 2 %. Omladino pravac Deutschland ima mjesalica za vas i lopata
Džaba pleteš Mašiću, ova bijedi jos samo treba vazelina. Doduse koliko su defektni u mozgu, ne mogu ni da shvate kad se trebaju pocesati po gusici. Molitva, koja sura ili ocenas...bez tih zacina nema sekza ovdje, tako da slobodno možeš produžiti dalje. Ovo je sve izgubljeno već odavno. Možda imamo izgleda da od nas naprave neku deponiju za hemijski ili bilo kakav drugi otpad.
pa čekajte jel ovo stvarno on rekao, jel realan, ovo je lista želja za Djeda Mraza, kaj je ovo?Hej on si je zamislil kaj on želi i to i je to. Pa tak si je i Milosevic brijal i ispusil.Ne želi čuti kaj drugi žele? Ok i za to ima rješenje zove se fildjan republic.
A kaj se ti ne bavis svojom drzavom, a ne susjednom.
Divi ovoga.
uhljeb do uhljeba i strani i nasi sve go neradnik niko nista ne radi....