Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace bi vama u Bosni izbori donijeli nesto novo😂😂😂
Ni jedna zemlja iz bivse Jugoslavije nije sazrela za neku demokratiju, najbolje vidimo primjer Srbije kako fino funkcijonise kad je pod diktaturom.Za nas je Pendrek i nista drugo..
jednoruki...ma ja ba Srbija je vrh demokratije,svi ludi samo vi pametni 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosansko hercegovacki katolik se osjeca ugrozen hahahaha. Tzv hrvat a veze nema sa hrvatskom niti su mu pradjedovi kad imali ali za bilo kakve beneficije bi bio i kinez i to najveci kinez samo daj pare. Govno izdajnicko.
@3PM Kako da nema veze sa Hrvatskom, pa ko mu govori kako ce misliti i govoriti ??
@3PM,nisu li Hrvatinić vladali srednjovjekovnom Bosnom koja je bila ista zemlja s Dalmacijom,Slavonijom,Hrvatskom,Zemljom Humskom,svi isti vladari iste krvi ,Hrvatinić i od njega izvedenica sigurno nije Bošnjak nego Hrvat,ili obratno,..
Kme kme srbine covicu
Imas 100 eura da mi pozajmis? Nema kod sebe. A kod kuce? Svi su dobro, hvala Bogu.🙄
Dr Čoviću savjetujem iz medicinskih razloga da se odmah obrati njegovoj ruskoj ambasadorskoj ekselenciji na tretman posljedica stresa....
Ma bojkotujes i gotovo riješila problem
Pa on još nije u muriji?
Sad ga i stranci majoriziraju😂😂😂
Ode covke po cevape
ne razumijem ove Bosanske,Bošnjačke,Muslimanske(kakok se već dogovore o imenu) dušebrižnike o ovoj temi,kada se odlučilo da izbori budu u Mostaru 20.12. svi su skočili na zadnje noge kako se tobože "pogoduje" ustašama i kamenjarima jer tada dolaze biz Europe gastarbajteri za Božić kući,sada odjednom preokret u retorici,dogovorite se,ali vama sve od strane Hrvata smeta,Čović je tražio samo jednakopravnostr svih u BiH,..
@lynardskynard boli poraz,a?Tako i srbi opravdavaju poraz na kosovu 1389,tj.ušli su u uniju sa sultanom hihihih
hihihihihi...nema veze što su ga odhebali,sutra će škutorski mediji ovaj odgovor međunarodnih zvaničnika protumačiti kao punu podršku Ćoviću koji nezaustavljivo vodi BiH u EU hihihihihi
e jesi jadan.
Sto vise da vam je kriza vlasti,ne smiju donositi nikakve odluke o proracunu niti grabiti u isti. Svi
Kontrola cijena goriva!!!!!! JEB€£Š ČOVIĆA
Više me zanima gorivo. J€£be mi se za čovićem
Eh, h..a, sad je neligitimno majoriziran od strane nekonstitutivnih medjunarodnih zvanicnika.
Klasična pušiona Čovke. Ne javljaj se više.