Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je kriva politika sda i sefik dzaferovic koji su govorili da su ti migranti nasa muslimanska braca.Moja poruka starom Dzaferovicu koji za sebe kaze da je iskusan:...4 njutnov zakon glasi:Budala ostaje budala bez obzira na pređeni put!
Ne samo za sexy migrantsku krizu...migrante koji hodaju goli po bihacu...nisu samo zato krivi...krivi su jer su srusili drzavu...za sve su krivi oni koji su govorili da su migranti nasa muslimanska braca!Sve jade u drustvu su napravili oni.
@RedBullSaIzburg Odlično,za 10.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da se ne lazemo Mekticu nisi ni ti nista uradio. Samo si pricao. Isto kao i Komsic date dobru izjavu za medije , narodu stvorite laznu nadu da ce se desiti bolje sutra a u stvari nista se ne desava
@KraljevinaBiH Ovo je Trump za bijedu, seljaci koji ne razumiju engleski na ovog se pale.
@KraljevinaBiH On je pricao pravu stvar. Iznosio planove. Ali, nikad podrske imao nije, politicarima ne odgovara red u drzavi. zar to do danas nisi naucio....
Mekticu ništa ti uradio nisi.. stara sda-ovska lopovska posla
Mektic je ljudina koji radi svoj posao po Jugo standardima. Drugo je sto ga politicarske hulje hoce skinuti, ne odgovara im red u drzavi !
Nikakvog pomaka nije bilo ni sa tobom Mektiću, svi ste vi isti kao i SDA. Samo šuplja.
Mektiću ništa ti nisi uradio kao ni SDA.
Moron kao i njegov otac. Dabogda mu smeće pakistansko postalo zet
Nista ti Mekticu nisi uradio. Citavo vrijeme si se zafrkavao.
Ništa nisi ni uradio za svog mandata,samo si uzimao novac sa državnog budžeta,osim magle ništa dobro.Radončić je za kratko vrijeme uradio ogroman posao u minst.dobio priznanja za to.Ti,Đaferović i mnogi ste upropastili ovu državu.Ne otvaraju više usta i ne pričaj budaleštne.
Mektić budalica
Ne laži Mektiću, nisi ništa uradio. Nikakvog mi napretka nismo vidjeli sa tobom.
Mekticu spodobo jedna
Mektic je posten covjek, to je njegova glavna odlika. Nazalost, postenje je danas razlog da te napadaju neposteni koji su uglavnom na vlasti.
NEK SI TI SAMO OTISAO. RUZNO TE BILO VIDJET, AKO NISTA! Pametnom dosta.
A gdje je otiša Meki?
La kad si im omogucio to, nisi nista al bas nista uradio da bi onemogucio ulazak u BiH. Zato bolje suti
Ma ja, nije ih ni bilo dok si ti bio ministar. Daj ne pričaj gluposti.