Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel iko ikad u zatvor malo
@DostaDosta TVOJ COVI.C BI TREBO NA DOZIVOTNU
@DostaDosta Zasto CO.VIC NIJE U ZATTVORUU ZBOG: - prisilnog rada logorasa, - zbog oskrbe aviona, koji su raketirali i Hrvatski Vukovar i ostale gradove nakon raketiranje slijetali u Podgoricu i Mostar i tu su servisirani od strane firme VI SOKO d.d., kojom je u to vrijeme rukovodio Dragan Čović, - zbog kradje i unistavanja firmu u kamenjarru -zbog Aluminija, Ht Eroneta, Vitezita, Soko, Mondo,... - zbog se.k.saa sa maloljetnicama po Imotskim hotelima itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Protiv Novalica, Hodzica i Solaka ima 100 neupotrebljivih respiratra,10 miliona dokaza i 3 miliona svjedoka. P.S. Ali samo neka vise nema na TV-u onoga samo- suspendiranog poglavnika FUCK-za, dokazanog papka, neinteligentnog poslusnika stranke da nam palamudi o kvazi mjerama sigurnosti.
imaju li ikakvu odgovornost tužioci prema svome radu ili jednostavno mogu montirati proces svak onome ko im se ne sviđa i koga neka politika hoće da skloni jer joj smeta. Kad će tužioci početi odgovarati za podignute optužnice bez valjanih dokaza- i kad će im se odštete koje se isplaćuju oštećenim u montiranim procesima početi odbijati od njihove plate a ne iz budžeta poreskih obveznika
Treba uvesti odredbu da tužilaštvo ako uradi pošteno posao imadne dokaze valjane i sud imadne argumente da nekog osudi da bonus ide postupajućem i glavnom tužiocu. A ako tužilaštvo nemadne valjane dolaze i montira proces nekoj osobi i sud oslobodi tu osobu i ta osoba traži odštetu da se to odbija od plate postupajućeg i glavnog tužioca, to je jedini način da se prekine praksa montiranih procesa i maltretiranja nedužnih ljudi.
Jos jedna farsa
Mektic je dirnuo ondje gdje nije smio sad osvetu hoce . Kakva imovina ,niko ne spominje .na milione nezakonito stecena imovina ljude koji su ovu drzavu zavili u crno Naravno mektic nije pasao nikom sto je iznosio istiniu.Ali je bio nemocan u svemu.
Sad je jasno zasto je zhugao na tuzitelje u slucaju Respirator. Valja pripremiti teren za svoj slucaj...
čini se da je "MEKTA" drpio pare
Ovo Ružici u amanet
GDE JE ISTRAGA PROTIV: - zamjenica premijera i komandantica FŠ CZ-a Jelka Milićević, koja je ujedno podpisala narucbu i specifikaciju raspiratora pa se kasnije vadila da se ne sjeca, - ministar zdravstva Vjekoslav Manić - direktor Zavoda za javno zdravstvo Davor Pehar - Ankica Gudeljevic predsjedavajuca Konferencijom ministara zdravlja, a nije zasvala niti jednu konferenciju ministara zdr., itd
nekada omiljeni junak medija i najdraže ambasade.
ADETE KR.AVA PO NALOGU JOJ SEFA COVI.CA HAPSILA PREMIJERA G.NOVALICA I DRZALA GA PROTUZAKONITO U PRITVORU 3DANA DA BI ADETE PREUZEO FBIH. OPTUZNICA ODBIJENA, ONA NEKA IDE NAZAD KROMPIR KOPATI NA NJIVU, OD TAMO SU JE I DOVELI, S.E.RREMMM JOJ SE NA FACUUUU RUZ.NU
Zamisli to da svjetski sud nije ganjao I audio nase generale ali nase tuzilastvo nasli se da kaki po njima. U grob je otjeralo mnoge za nista. Zamisli medunarodno tuzilastvo mutavo I neposobno ali nase tuzilastvo se pravi pametno(zlobno).
Cega se lik dosjetio, hahah. Svi drzavni tuzioci su nesposobni jer su tu uhljebljeni samo da kimaju glavom stranackim sefovima i plate primaju. Svaki advokat ih pomete samo tako. Da se ja pitam, tuzioci bi gubili posao poslije dva izgubljena slucaja i ne bi drzava placala odstetu kriminalcima poput Fahrudina Kratkog i Bilsene Kozmetologa! Odstetu bi svakako placali tuzioci koji ne znaju formirati predmete!
U TUZILASTVU SJEDE ADEZE KR.AVE KOJU SU DO JUCER MOTIKU NOSILE. GRDNE LI SU KO QRC
Ko ce vjerovati ovom tuzilastvu? Potpuno su se provalili. Tuzilastvo pravi selektivno slucajeve, kako njima odgovara. Totalno su pristrastni, pocelo je od nasih generala.