Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor je nigdje veze. Obrazovanje nije tu da se ostvari profit od njega. Ulaganja u obrazovanje je ulaganje u bolju državu.
Nigdje se u tekstu ne spominje profit za ministarstvo ....
Zašto trojka, kada se ukaže na njihove greške, i nesposobnost odmah se OPRAVDAVJU sa onim što je prije bilo.Glasali smo za promjenu, jer ste rekli da znate drugacije a sa mnogim problemima se ne suočavate već nas vracete u PROŠLOST bez da radite nesto na promjenama. Sporo presporo sve. Zao mi Vas je 2026(sarkazam).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SPUS je SDA boot kamp tako da im ne vjerujem ni kada kažu dobar dan
Haris Zahiragić, pa onda i onaj prošli mali Dević su članovi SDA i kandidati na izborima, ovaj vjerujem da je isto. Samo instrument SDA.
softwere za digitalizaciju kuhinje postoji na trištu i savršeno radi za 60KM mjesečno uz teh. podršku koju ćete vi od vašeg dobavljača vjerovatno plaćati hiljade na mjesečnom nivou...
moja ministrice i ja sam cuo razna mahalanja, al ja nisam i ne zelim biti ministat. bruka i sramota institucije ministra da se bavi mahalanjima ove vrste
Jeste sigurni da je ova ministrica?
A ovo je strašno, kad novinar snima audio izlaganje neke ličnosti onda nek iskoristi svoje novinarsko znanje kad kuca tekst .... piše se pres konferencija ili samo press. Naučite više.Hvala
Jel zaradio vise od jedne tvoje plate?
Bogami kao da ministrica daje svoj novac,to mi je upečatljivo.Iako nisam ni na jednoj strani obje samo svoje interese gledaju.Studenti su nebitni tj valuta za potkusurivanje.
ova kao da je iz NiPa malaha malaha mahalanje najgore vrste
I znaci dok SPUS napada ministricu istovremeno Ministarstvo ne poništava protivzakonitu odredbu statuta Senata a u to vrijeme Senat koji je i donio vlastiti statut, za koji su svi rekli da je usklađen sa propisima ne napada niko i studenti plaćaju naknade. Bravo za politiku.
A ministricu napadaju radi politike a izgleda najvise radi partikularnih novčanih interesa predstavnika SPUS. I onda se žalimo kako nam je neko kriv. Kako neće Dodik, neće Čović, neće EU, neće USA... a ustvari dokazujemo kako nećemo mi kroz naša rukovodstva. I tako u svemu iz dana u dan. Lahko ćemo aha....
u čemu je problem ako je zaradio.. ne radite ni vi đaba
Sada po ovom odgovoru studenti imaju pravo preci sa statusa samofinansirajuceg na budzet a donijeli ste zakon koji to osporava????
Sada po ovom odgovoru studenti imaju pravo preci sa statusa samofinansirajuceg na budzet a donijeli ste zakon koji to osporava????
Sada po ovom odgovoru studenti imaju pravo preci sa statusa samofinansirajuceg na budzet a donijeli ste zakon koji to osporava????
Ko ti je ovako najdrazi?
Sarajlije znaju i Pašalića i Mesihović, pa neka odlučuju o njihovom radu.
Neko ciljano rastjeruje djecu sa državnih fakulteta