Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država bi mogla, u svrhu zaštite svojih građana i kao opomenu Meti, jedno vrijeme ukinuti pristup Metinim društvenim mrežama. Recimo 60 dana. Taman dok izbori prođu. Ta zabrana bi u navedenom periodu pozitivno djelovala i na mentalno zdravlje građana .
Ali nece jer drzavi odgovaraju ovcice.
Treba prestati koristiti njiho sve
ne živim ja/mi odnjih već oni od nas
Nek si im rek'o.
Bogu hvala vec 15 godina ne koristim metu
Što ne donesete regulatornu odluku da to zabranite? Kad je facebook nastao nije ni postojao AI, tako ni mogućnost da itko ove uvjete prihvati. Jednostrana promjena uvjeta je neprihvatljiva. Zašto postojite ako niste u stanju pratiti standard EU?
Mene su obavijestili,cudi me da nisu i ostale
Ja ni facebook ni instagram poodavno vec ne koristim, apsolutno beskorisne platforme!
Nikad u zivotu bilo gdje na internetu nisam napisao bilo koji od svojih licnih podataka.
Tu ide tuzba i 100 miliona kesa ! Ova kompanija se inace bavi stocarstvom tako barem tretiraju svoje korisnike,a i uvedeni su u registar pod tom sifrom djelatnosti.
Tu ide tuzba i 100 miliona kesa ! Ova kompanija se inace bavi stocarstvom tako barem tretiraju svoje korisnike,a i uvedeni su u registar pod tom sifrom djelatnosti.
Ma koriste oni podatke ha instaliras app ili kreiras profil, ti si dozvolio sve. Kome se to ne svidja, pobrises sve i zdravo! Al nema onda mahalanja po FB i Instagramu!
Daš dobrovoljno lične podatke i očekujes privatnost !
To je najpoganija kompanija na internetu. Vaš friend lajkuje ovo pa onda uvale reklamu
Pa kad nema zakonske regulative moze im se.
Agenciji za zaštitu podataka je bolje da se pozabavi kako privatni advokati iz Hrvatske dolaze do ličnih podataka građana iz BiH pa šalju opomene za parkinge kao npr"platite 100 e za nekakav parking pa vas nećemo tužiti". Jer samo sud može tražiti podatke o građanima iz druge države a nikako privatni advokat.
Gasiti sve i pobrisati.
obrišite ljudi ... registrujte se na klix i uživajte, jer vidite dokle ide ovo demokratsko jednoumlje
A zašto zaboga to koristite ? Sta vas tjera? Ko narkomani daj još a sutra više neću, vječno sutra koje nikad doći neće jer ste ovisnici a oni koriste razne strategije samozavaravanja.