Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti se mia ne pitaš ništa, slušaj šta kifla naredi i postupaj po naređenju!
Nemoj spekulirati
Kalimero
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koga briga sta ti mislis ili tvoja stranka o ambasadorima. Njih ne imenuju stranke, nego Predajednistvo...tako da masi kosom negdje drugo.
A ko si ti bona?
Dodik ima spisak bošnjačkih ambasadora i taj spisak je zadatak nipovcima i našistima da ga proguraju,nema priče... sad se rastrčite da se šef ne na ljuti.
Samo mi nije jasno kako ambasador može biti Nusret Čančar iz SBB, a sin mu savjetnik Selme Cikotića. I ova Osmorka je cirkus u začetku
Eto ona je trebala učestvovati u procesu, polako gospođo treba još utakmica odigrati
Dosadni ste vise sda botovi. Smarate i treba vam zabraniti komentare. 32 godine vaseg ugnjetavanja znaci da bi mi normalni građani prihvatili svakog onog ko voli Bosnu a nije Sda. Zar vam nije jasno da vasi sefovi, direktori u javnim preduzecima zlostavljaju nas koji nismo sda. Samo zbog toga mi volimo sto vas vise nema. Vi samo svoj uski inreres gledate a ne vidite kako narod pati sa Sda bandom.
A.imenovanje Konakovica za ministra vanjskih poslova odražava vizuju
Ko vas pita za nešto😁
Vizija svake stranke: uci u vlast i zadrzati vlast. (ostalo je ublehaska prica)
NiP samo podržava one ambasadore koji imaju DIF i ne znaju ni jedan strani jezik, i normalno da su iz SDA prešli u NiP.
Dodiku i SNSD se veoma žuri da se formira novi saziv Vijeća ministara, jer trenutno ima samo jednog ministra iz svoje partije. Tzv. Trojka spašava Dodika i SNSD svojim hitnim prihvatanjem Dodikovog ultimatuma i programa koji im je on i Čović napisali, a oni samo potpisali. Umjesto da sada što više oduglovače i postavljaju mu uslove oni klepnuli ušima i moraju slušati srpskog kabadahiju. Trojka izdajnici i nisu prijatelji državi BiH niti bošnjačkom narodu.
Molim vas neka Dritana Abdica odredi genetski predodredjene za te pozicije. Ko tebe sta pita Mia. I ti dobro kotiras u NiP-u zato sto ti prezime baca na Dritana.
Forto, Nikšić, Konaković, kako vidimo i gujiiceee su dali Čoviću i Dodiku samo da ih prime u koaliciju. Sve su im obećali, a oni im napisali program koji moraju provesti ako žele da formiraju vlast. Konaković nebi ni Dalije żalio samo da se kako dograbi ministarske funkcije. Bolestan lik, żeljan vlasti pod svaku cijenu i osvete za sve koji ne misle kao on. SDP će potonuti, uništit će ih Konaković sa svojom podlosti i servilnosti. Izdajnici države BiH i bošnjačkog naroda.
Vi da imate ikakvu viziju ne biste ni bili u ovoj i ovakvoj koaliciji gdje se sve svelo na fotelje. A i da imate ljude koji se mogu izdici iznad kantonalnog i opstinskog nivoa. Sta smo dobili s vama to da nam Becirevic ubacuje SDA ljude ili ljude koji su unistavali svaku nadu i sansu opozicije na ranijim izborima - vidi pod Lagumdzija - nikad kandidovan uvijek na poziciji
J...li ste vi nas ali nećete više
Sumnjas i na nju oko svega ovoga?
PONAVLJAM, kao što svi vidimo razočarali se podli i neobrazovani NIPičići što ih nije konsultovao ratni dezerter Denis Bećirović prilikom predlaganja ambasadora, a oni izgarali na terenu prikupljajući glasove za rumenog dezertera. Pa imenovao im je Harisa Bašića Harkana i to je jedino tražio Dino Konaković, ne pitajući ništa ostatak članova NIPičića. Šta sad hoće, a znaju sa kakvim kadrom raspolažu. Trojka nisu prijatelji državi BiH. ✅