Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam sarajlijice Vojin , eto vam trojka , lijepo ste glasali ,aferim vam.
Jok,za bakira ćemo bote drugi put
i opet cemo insallah
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Čim bilo koga pitaš za odgovornost oni to nazovu botovanjem ili lešinarenjem.
Nametnuti nisu imali vremena jer su se bavili kampanjom izbora. Za Heleza se zna da je obijao Bugojnom, za Fortu da je bio kod Senada na Fake tv... Tuzilastvo da isbitar gdje su bili nametnuti Niksic I prevarant Mijatovic..
nisu izglasani već ih je murphy nametnuo
Da je na zapadu bio bi prinudjen podnijeti ostavku..
U Turskoj nakon potresa na spavanju su hapsili tajkune i granice su blokirali ovde niko ne smije ni vlasnika spomenuti toliko o slobodi medija
Hocemo da imamo kantone, gomila ministara po svakom kantonu a kad treba naci odgovorne onda se nista ne zna.sta ce nam toliki ministriskip aparat za nerad..parazitiraju na budzetu
Zasto HNK nije obavijesto svoje opcineili onda jeste neke
najnesposobnija vlada do sada
Vojin je poprilična sirovina. A vlasti i odgovorne institucije i službe se još jedanput pokazuju kao teški ziheraši. Ne treba nam ništa dok ne dođe do katastrofe. Nedavno u Evropi piše tri dana prije poplava da se u Češkoj i Slovačkoj postavljaju nasipi i sl. Taj film kod nas nećeš gledati.
Bahatost na djelu. Častan čovjek bi se bar izvinio ali ove li zo gu ze nije briga ni za šta, pih pih
Trojanski konj
A, Vojin doso` iz Banja Luke da prosipa dupljake iz Beograda. Moj, Vojine imamo ih mi u Federaciji za izvoza, ali eto TROJKI treba jedan uvozni.
To je mogo` iole angazovan covjek pokrenuti sistem uzbune, ali zakljucak je da taj sistem ne funkcionise, jer je toliko politicara na toliko nivoa, da se ne zna cija je sta odgovornost! Ali pazite ovo, upozorenja salju strane strucne sluzbe novinskoj agenciji. Znaci u nasoj drzavi niko nema zaduzenje da prati vodostaje rijeka i kolicine padavina i da zna izracunati kada neko podrucje moze biti u kriticnoj fazi?
Brani papak Sdp i vlasnika kamenoloma. Da je vlasnik kamenoloma neko iz stranke SBIH ili SDA onda bi na sav glas zavijali a ovako samo smirivanje.
Svi peru ruke brate. Ako nema zakona koji bi uredio elementarne nepogode, onda su jedini krivci političari koji taj zakon nisu definirali!! Jasno ko dan! Kako će civilna zaštita sama rješavat probleme bez zakonskog osnova? Al oni nemaju čak ni zakon o javnom dobru, što je drugi par rukava. U BiH ti je sve nako paušalno.
Jel ovaj govorio plata 1000KM ? Minimalna, sta je on do sada uradio konkretno za narod?
Sta prozivate ovog lika bezveze, pa nije on jedan najbitniji. Gdje je krizni stab, procedura itd Istina je da nasi ljudi nisu prosli obuku za krizne situacije, nemamo centar nikakav, nemamo 911 itd...svugdje u normalnim zemljama dobijes sms na mobilni pred bilo kakvo sranje samo sto toga kod nema. Nemamo nista nalik 911 na nivou drzave.. kad zoves hitnu moras prvo okrenuti informacije da saznas broj najblize hitne
Ako nije populisticki ovo je ok.sto je reko.