Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok vi razglabate o tome ko je koga oslobodio, plate kasne po nekoliko mjeseci :)
Cinjenica je da je ta ista RS nastala nad ubistvima bosnjaka i hrvata, stoga nema nikakve osnove u "odbrani" RSa, ne brani se svoja zemlja ubijanjem staraca i civila
Kakve veze ima Klix za tvojom platom? Ako tise ne svidža kašnjenje plate žali se poslodavcu a ne ovome autoru Mersadu i nama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako reče Atif:" Dugo smo vas čekali"
Ovaj gori od dodika jesu li i hrvati stariji od kineza
Hrvatska je oslobodila čitav Balkan, sudeći po njihovom! Svi drugi su samo stajali i čekali hrvatsku! Sarajevo pod bombama koliko godina, Bihać isto tako, ali Hrvatska čuda čini..
Aj ne serite, mi ucesnici dobro znamo sta je bilo i kako je bilo. Ko je realan shvatice. Pustite predizbornu kampanju gdje se cinjenice i istina izvrcu kako kome treba. U svakom slucaju, hvala vam susedi, mi realni ucesnici svih tih dogadjaja znamo kako je bilo. A i mi smo vama valjali.
Milanovic izgleda ima istu bolest kao Novalic. Svakom izjavom baca bombe. Cinjenica je, da nije bilo Petog korpusa i borbe za Bihac nebi Oluja se onako odvijala.
I onda je svizac zamotao čokoladu!
Sta je u to vrijeme Milanovic radio, zna li ko?!
Nije sve crno bijelo, ali to je politika. Teska situacija u 5. Korpusu, jer pritisak sa sjevera, zapada i jugoiatoka gdje je stvoren obruc, nije bilo nauruzanja da se brani, a tek napada. Da nije bilo pritisaka na Grabez, lakse bi se 5. Korpus borio sa Autonomasima i vojskom RSa na sjeveru i zapadu. Ruku na srce bilo je puno dobrovoljaca koji su nauruzani u Hrvatskoj, dolazili u Krajinu, mnogo ih je tu zivote izgubilo, Slunjska brda su jedan on mnogih dogadjaja.
Ja mislim da su oni oslobodili Kosovo i sada ce i Ukraijnu... Hrvati su inače poznati da tuđe prisvoje sebi, bio to običaj, izum ili ličnost!
Običaj? Ličnost? O čemu ti?
Kok Atife kud nisi uletio B Luku
jel može netko napisati, koje gradove je Armija BiH oslobodila od Srba, prije operacije Oluja?
Mene samo zanima da li će doći dan kad će Bošnjaci reći HVALA HRVATSKOJ ZA SVE.
Nipošto ne treba ni umanjivati ulogu 7 korpusa ARBiH, taj korpus je uveliko pomogao da se umanji pritisak agresora na branioce Bihaća jer su isto u novembru 1994 nanijeli značajne gubitke agresoru na drugim mjestima u BiH.
ja neznam sta vise da povjerujem. Meni Albanci govore da su oni najvise oslobodili HR iako su samo njih 600 ucestovali u ratu u HR. Sad Bosnjaci kazu da su ipak oni velesila. A o Milanovicu bolje da ne komentarisem .
...ajmo djeco picat i spavanje..
Da nije bilo Oluje tj. HV i HVO Bihać bi bio nova Srebrenica X 5.