Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno ste trebali to ime promjeniti jer nosi golem teret iz rata, zato ste i dobili sankcije a niste nista uradili da bi vas skinuli sa crne liste.
Ameri pomažu svom čovjeku, Dodik MiloKradu.
Ljudi nemaju veze sa ratnim SDS-om. Ti kadrovi ili su u zatvoru ili u SNSD-u. I stvarno su trebali promjeniti ime u DS "Demokratska stranka", ali zar nikome ne bode oči kako lagano može da se ugasi jedna opoziciona stranka samo da Dodik što duže bio na vlasti? Pa šta je to i kakve ima veze sa demokratskim procedurama na koje se toliko pozivamo?
Ma normalno, umjesto da korigujete ponasanje, vi mijenjate ime :) Tipicno ponasanje, ne mozete uraditi nesto korektno, pa trazite rupe u zakonu. Pa st ti fali da promijenis ponasanje, postujes zakon? Cuj promijenicemo ime... Dzaba krecite... Moze li se SNSD-u zabraniti registracija?
Amerika dovela Dodika da razhebe skroz RS. Brate sta in radi to vise nije humano. Na kraju ce lik sa osmjehom ugasit svjetla i izac
SDS 1990
SDSu blokirani i pod sankcijama a SNSDu nisu… Americki covjek zvani Dodik ahahahahaahaha
Jeste li još uvijek ponosni što ste sankcionisani...
ovo ni dijete nebi oredlozilo hahahahaahah jel fakat misle da ce moci? hahahahahahahahahaha
nesposobni cik isporučio dodiku RS na pladnju....... i onda kažu da ih ne treba smijeniti
Amerika je garant Dodikovog djelovanja upantite to.
A sta im napravise Ameri da sami sebe ugase, to ceka i SNSD ako ih prije ne ugase glasaci.
Sad mi je sto posto jasno da je Dodik Američki projekat koji je postavljen kako bi se iživljavao nad bošnjacima uz njihovu punu podršku.
Karadžićev SDS se kompletan preselio kod Dodika ječer SDS danas SNSD. Šarović Milićević, Govedarica nemaju nikakve veze sa Karadžićem ali zato Dodik ,Stevandić,Gojko Kličković, Rajko Vasić,Višković ,Špirić i te kako imaju.
Možete se prijaviti...KAO SRPSKA BANKROT STRANKA
Izbacite D iz imena, i možda budete u trendu Evropi 😂😂
Pređite kod Nebojše. 😂