Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade da je glavni reditelj i na Klixu. Ubiste prepricavajuci njegove neguloze.
nebuloze*
Ja sam Bosnjak Musliman i podrzavam Dodika 100 posto je u pravu dabogda se raspala gradjanska trojka odvratna lopovska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komsije srbi nemojte biti naivni i nasjedati na propagandu i lopovluk ovog covjeka.On ne zeli nikome dobro osim sebi i svojoj porodici.Nakrao se on para dobro.On ratnu retoriku i otcjepljenje koristi da zamaze svoj lopovluk.Budite pametni.
Ti očigledno ne vidiš grozote i bljuvotine koje srbi pišu po raznoraznim komentarima na dr. mrežama sa more lajkova i podrške sunarodnjaka, i ti njima upućuješ poruke da ne slušaju Dodika a mržnjom sw hrane? Lijepo reče naš dragi Sidran, bošnji trebaju 2 glave, jednu mu ocaparit da vazda ova druga bude svjesna ko su mu komsije i narod koji zivi sa njim.
Cuclaj kitu komsijama
Svi smo mi Dodik, zaoamtite tornjaci. Ode jedan dodju dva
Novinarcicu...ne okreces mlin na svoju stranu vec vodu na svoj mlin....tako se to kaze u toj frazi....pa to znaju i vrapci na grani...samo ti ne znas...
Naslov zvuci kao da ga velicate
Svaka cast za clanak!! Pun pogodak
Mecka je zaigrala
I da se eres jednoga dana odvoji, ovaj cirkus bi se nastavio, baba Vanga je rekla...
Čuj da mu sude u B.Luci, mogao je tražiti u Beogradu ili Moskvi
Dali če mile baja praviti cirkus od suda zavisi isključivo od studije. Optuženi može odbiti da ustane , ali ga isto tako sudija može udaljiti iz sadnice ili novčano kazniti. Sudija je postupio ispravno samo ga je trebao novčano kazniti. Studija može isključiti i publiku jer remeti suđenje. Samo u ovom procesu se držati zakona i imati dobre živce
Sudjenje Dodiku jeste priredba i cirkus. Pravo sudjenje bi trebalo da bude za sav kriminal koji vec dugi niz godina provodi, za sve pljacke drzave, naroda , partije, pomoci stranaca i sve ostale nacine koji postoje. Dodik je kriminalac teskog kalibra, mislim da na Balkanu nema konkurencije. E za te stvari da mu se sudi, to bi spasilo i BiH i narod i Mir!!A ovo sad je CIRKUS!
Sudija je pogrijesio jer zalba ne prejudicira niti to da ce biti prihvacena. Rociste je trebalo odrzati.
Hapsite vise psa
Mozete samo da ga dudlate,
Kasper
zguzili ga dabogda albanci kad se najmanje nado
Zguze ti mamu
Najvise klix ima simpatizera snsd-a.Kad gid sam komentarisao snsd ili hdz dobio sam blok 7 dana.
Predstava u kojoj glavni lik na kraju gubi.