Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabrane skup povodom 25. Novembra u Mrkonjic gradu, ne dozvole ni polaganje cvijeca. U Banjaluci se digla kuka i motika zbog one trojice plus plasiranje ogavnih objava gdje god mogu. A sad u sred Sarajeva dozvolite skup podrske covjeku koji zajedno sa svim tim ljudima svakodnevno pljuje, psuje i omalovazava sve bosnjacko. Nek' je na cast i sramotu svim nivoima vlasti!
Kako je moguce da Tuđmanov dzukac Nobilo moze uci u Sud, koga placa i cijim novcem i zasto se dozvolilo da rulja protestuje zbog krivicnog postupka? Da li to za rs destruktore ne vrijedi uobicajena procedura?
Kakav su Srbi narod. Tudjmanov Dzukac Nobilo branio Gotovinu a zbog Gotovine traltorijada bila. Ali kada je razbijanje Bosne u pitanju sve je dozvoljeno. Srbi i Hrvati su braca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ušao na glavni izašao u Zenici
daBogda... da mu Nele otpjeva Zenica Blues na uho!
bolje bi bilo obrnuto
Živeo ti nama Predsedniče.
Kako mu samo lijepo stoji munara u pozadini
Ako ovako nastavi ovaj Sud će se uskoro zvati 'Sud za odgađanje ročišta'...
nekad davno kad je plata od 1000 bila nešto imalo se razloga loza i guzice političarima i to nekako mogu shvatiti u ovoj bijedi u kojoj živimo, ali sada kad je 1000 ništa, ne razumijem ove ljude
vidi vidi bagre genocidne
Sta ce Nesic u toku radnog vremena tu? Nije mu to posao.
rektalni alpinist - treci put sto bi on sam rekao
Meni je on premsijesan, gledam samo koliko covjek moze biti neodgojen i nekulturan. Ni jednim potezom nigdje i nikada nije pokazao gospodske manire, samo najgori primitivizam i potpuni nedostatak odgoja. Mene bi bilo sramota da se pozdravim sa njim a kamoli da ga podrzavam. Medjutim mene nije strah za buducnost jer znam da Evropa nikada nece dozvoliti da im se na par stotina kilometara od njihovih metropola formira nekakva proruska prcevina. Evropa nece dozvoliti to zbog sebe a ne zbog nas.
kad budem pozvan na sud samnim udz djeca, ridutelju, braća orijatelju, stranačke kolege, oredjsjednik oartije i drugi gisti...evo povod...
Laktaški izabrani majmun
treba to sve pohapsiti Miloradove navijače sve prave da je BOSNA I HERCEGOVINA nefunkcionalna da dokazuju
"...brojni zvaničnici iz RS-a uključujući državnu parlamentarku Sanju Vulić, članicu Predsjedništva BiH Željku Cvijanović kao i premijera RS-a Radovana Viškovića." Hehehehe, ne morate se guzvati tu, doće te vi svi na red 😁
Djeco evo čike lopova kako ga iz milja zovete
Aj novinara amatera braćo mila...stampedo
hahah a ovi ko pilići oko njega . Kao daju neku podršku a znaju ako padne Dodik ode i njima stolica haha ..
Bit ces privezan bit ces priveden zato ti negine kavez leden....😈😈😈😈