Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ministar je nesposoban
Bravo Ministre
SVE ZA FOTELJU
Evo kod ovih u Grasu nema plate jos za August a ni regres nisu dobili od 2008 god
Nije dobio samo ko nije protestovo,ljudi vas skontali svako 2 mjeseca podignu sator,imace platu bolju nego u Njemackoj do ljeta,a termin godinu dana za sve,sad ih nije briga za popunjenost kapaciteta i bolnicki materijal,kako je to namazano.
Svako 2 mjeseca dizanje koeficijenta,a svaki dan sve duzi termini za usluge magnetne ili bilo kojeg specijaliste,o kakvim ti boljim uslugama pricas.
Sramotno je što pristajete na ucjene. Uporedite njihove plate sa ostalima na budžetu Kantona Sarajevo. Zašto se ne uvode platni razredi kao što je bilo u socijalizmu koji toliko pljujete?
Vidim 4,5 do nove godine