Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je aktualna ministrica uradila bilo sta sto je za dobrobit djece i obrazovanja? Otkad je dosla samo pravi probleme. Smjeniti je pod hitno!!!
U ovo ih guraju zapadni centri moći koji nastoje svu tu djecu ubaciti u redovno obrazovanje a onda nad njima primjenjivati tzv. inkluziju. A zašto sve to? - Zato da se širi duh WOKE kulture "tolerancija drugog i drugačijeg" - rezultat čega smo vidjeli na otvaranju Olimpijade u Parizu.
Upravu si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijepa trojka
čitam i ne vjerujem! Ne mogu da vjerujem jednostavno da je neko u stanju ovo da predloži a ne da usvoji i sprovede!???? Ima li ikakav glas razuma u ovih raspikuća, jezihljebovića i neznalica zvanih TROJKA!??
O bože o lemu ovi političari vode računa. Pa ovo bi im trebao zadatak broj jedan, to su bespomoćni ljudi, dokle
U ovo ih guraju zapadni centri moći koji nastoje svu tu djecu ubaciti u redovno obrazovanje a onda nad njima primjenjivati tzv. inkluziju. A zašto sve to? - Zato da se širi duh WOKE kulture "tolerancija drugog i drugačijeg" - rezultat čega smo vidjeli na otvaranju Olimpijade u Parizu.
Sve se gura do granice ludila...neljudskost, šovinizam, bezobrazluk, pljacka. Kako smo se našli u ovakvom stanju?
Od svih losih odluka ove ministrice i vlade ova je ubjedljivo najgora.Je li neko njom upravlja ili je ona takva.Doduse izjavila je jednom da je moral za nju fluidna kategorija
Generalno ova kao i vecina ministara trojke ne znaju gdje su posli. Zena se bavi propisima koji su neprovodivi i koji nemaju veze sa realnim stanjem.
nisam ni znao da mozemo ici ispod dna al evo trojka me uvjeri da mozemo
Nema ona ni kanton veze sa nekoliko specijaliziranih škola i još nekim ustanovama od javnog značaja čiji je osnivač Jugoslavija, pa BiH, a kantončići veze nemaju s tim ustanovama!!! Tako da huda ministrica miješa svoje nadležnosti i zalazi tamo gdje realno ne pripada. Drž' se svoje međe gospođo ministarko i ostala glavata gospodo!
Imam ja ideju,neka slazu kako je SDA nadlezna i odgovorna i neka posalju clanak da Klix to objavi.
Kupite auta, uzimajte kredite, al djecu ne dirajte.
Organizovati proteste, pa cemo vidjeti nadleznost.
Ma koda je to bitmo samo Sff hljeba i igara udri narode uzivaj u ljepotama vlasti. Kad vam sutra nepravda pokuca na vrata vrlo brzo ce te se uvjeriti u svoju sutnju. Tad ce biti kasno.
Stanje jednog društva aposrbmo vlasti se najbočje bidi po ovakvim stvarima kad se najraniivije kategorije prepištaju slučaji i nebrizi vlasti,posebno je iritantna i neodgovorna ova ministrica koja je umislila da je najpametnija od svih i bukvalno radi što joj je ćejf.E pa ministarko neće moći jer kad vam pred minstarstvo dodje 300 djece i roditelja dobro ćete razmisliti o svojim postupcima
Ova gospođa ministarka nije normalna. Smijenite je hitno! Uništit će školstvo, nameće neka pravila koja nemaju veze s mozgom, a sve preko leđa učenika i prosvjetnih radnika.
Najgora ministrica obrazovanja ikad! Ubjedljivo najgora! Odron. Ne mogu da vjerujem sta citam!